Nie jestem fanem Biebera . Miałem duży problem z obiektywną oceną tego filmu i
postanowiłem ocenić ten film na 6 . Jako dokument film był rewelacyjny :
-super efekty 3D
-Extra montaż
Jednak moją ocenę zaniża postać ,którą prezentuję ,ponieważ uważam ,że tworzenie biografii nastolatka ,który jest zaledwie 5 lat na rynku nie ma najmniejszego sensu .
Owszem jest to pewnego rodzaju fenomen , ponieważ nigdy nie widziałem żadnej innej
gwiazdy na ,która by w taki sposób reagowało kilka milionów dziewczyn na świecie.
Polecam film z względu na efekty ;-)
Twoja wypowiedź w najwyższym stopniu zniechęciła mnie do obejrzenia tego filmu, za co bardzo ci dziękuję :)
W jakimkolwiek filmie (żeby nie było, że mam uprzedzenia do TEGO konkretnie, wyłącznie ze względu na to O KIM jest ten film) efekty 3D i jakiekolwiek inne są na samym końcu mojej osobistej listy priorytetów, czy po prostu tego, czego po filmie się spodziewam. Jeżeli to "dzieło" (ocena zbiła mnie z nóg :) nie prezentuje żadnej wartości artystycznych tj. muzyka, gra aktorska czy scenariusz, to chyba nie ma na co marnować kasy.
Dziękuję za rzetelną opinię nieopierającą się wyłącznie na fakcie, że "jest to przecież film o Justinie Bieberze więc musi być ch**owy" i pozdrawiam.