PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593915}

Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Justin Bieber: Never Say Never
2011
3,7 12 tys. ocen
3,7 10 1 11509
5,0 3 krytyków
Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy
powrót do forum filmu Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Ludzie, co i komu chcecie udowodnić oceniając film na 0 przed obejrzeniem go tylko dlatego, że jest o gwieździe której nie lubicie? Przez takie zachowanie ocenianie filmów traci sens!

Isolla

1/10 za samą muzykę, pasuje?

ObiWanKenobi444

a oglądałeś film?

ocenił(a) film na 1
Isolla

1/10 za obsadę, teraz pasuje ?

falcon1465

nie wiesz jak grają- nie widziałeś filmu
i nie każcie mi bronić tego filmu, bo nie potrafię, nie lubię Biebera, chodzi mi o fakt OCENIENIA FILMU PRZED JEGO OBEJRZENIEM który mi się nie podoba.

ocenił(a) film na 1
Isolla

wiem jak Justyna gra,

http://www.youtube.com/watch?v=h4TH_N_5bH8&feature=player_embedded
0:12 boska gra aktorska, po prostu ta kamienna twarz i dla dramatyzmu sceny trzepanie głową i włosami, genialne.. Mam nadzieję że dostanie za tą scenę jakąś nagrodę specjalną...

Nie rozśmieszaj mnie.. Krytyk filmowy ze mnie żaden i znawca, lecz z gównianą obsadą to nawet Tarantino, Kubrick czy Spielberg nie zrobią dobrego filmu z tego.. A jeżeli twierdzisz że Justyna to dobry aktor, to ciekawe czy słuch też masz taki dobry...

ocenił(a) film na 1
falcon1465

ps. uważasz też, że Miley Cyrus wymieniona w czołówce "filmu" jest dobrym pomysłem, i oznaką że będzie to dobre ambitne kino..? taaa..

falcon1465

Nigdzie nie pisałam, że Bieber to dobry aktor. Obsada filmu jest beznadziejna, ale (piszę to setny raz) chodzi mi o to, że bez sensu jest ocenianie filmu przed jego obejrzeniem. A do mojego słuchu nic nie mam.

ocenił(a) film na 1
Isolla

A jak zdradzę ci sekret, że wczoraj dzwoniłem do Wróżbity Macieja w sprawie tego filmu i on powiedział że to gniot, chała i ujma dla kinematografii? Wtedy uznasz że dobrze zrobiłem oddając przedwczesny głos?

falcon1465

Nie, ale ocene 1/10 popieram :P

ocenił(a) film na 1
Isolla

To i tak za wysoka. Dlaczego nie ma 0/10...