To co, będziemy oglądali jego przygody jak był niemowlakiem??!! Paranoja, ale na szczęście jak każda pseodogwiazda prędzej czy pozniej się skończy, wraz z modą na niego. Pamiętajcie że kiedyś dzieciaki szalały za tokio hotel, więc i ten szczyl im sie znudzi
Miejmy nadzieję, że im się znudzi. Pokolenie XXI wieku nie ma bladego pojęcia o prawdziwej muzyce!
Będziemy oglądać jak mama go rzucała o ścianę i jego walkę o przetrwanie gdy wrzucała go do klozetu w worku.
Pozdrawiam
Astral3
Zgadzam się z vorthess...
Nie no, to jakaś porażka :/ Ale i tak pójdę na to bo jestem bardzo ciekawa o czym to będzie.
od czego to zależy ,że ja mając obecnie 15 lat słucham Coldplay, Depeche Mode, AC/DC ,Joan Jett czy nawet czasem Metallici
a inni nie mogą? jaki świat był by piękny bez Hanny Montany itp itd
was chyba trzeba nazwać super-anty-fanami biebera .czemu wy go tak nie cierpicie ? zrobił wam coś !?
aleksandral23, przywracasz mi wiarę w ludzi:) Coraz więcej nas tu "depeszowców" i ludzi, którzy wiedzą, co to jest naprawdę DOBRA MUZYKA.
chyba że jest Benjaminem Buttonem...
Trzeba być w końcu dojrzałym, żeby śpiewać 3,5 minuty o niczym...
Mała, Mała, Mała OOoooOOo! (nie bd cytował dosłownie, dla dobra nas, naszych dzieci, wnuków, prawnuków etc., żeby <TFU!> zostało zapamiętane)
Jestem pewna że Justin Bieber mając 16 lat bedzie miał lepszą biografie on jakiegoś 30 letniego polaka xD Nie jestem jego fanką ale uwazam go za człowieka ktory juz wygrał. Chciałabym naprawde miec tyle co on. Zycze tego naprawde kazdemy. Tez chcialabym śpiewac tak jak on w swoim wieku i tez chciałabym za moje pierwsze pieniadze kupic dom dla matki xD no kurde. 95% polskich chłopaków nie wie o nim kompletnie nic a własnie te 95% nazywa go gejem. Nie rozumiem dlaczego ale pierwsze co sie nasówa to chyba zazdrośc. Ma 16 lat a juz na takim allegro ma kubki ze swoim zdjecie czy podkladki pod myszke tez ze swoim zdjeciem a taka doda? bynajmniej jak ja znam z 10 lat to nie widziałam z nia nic takiego xD a poza tym kto by chciał uczyc sie czy tez zalewac przy biorku na ktorym jest zdjecie dody xD Jastin Bieber dla mnie jest naprawde wygranym człowiekiem, zazdroszcze mu i sie do tego przyznaje. A wy ? te 95% o ktorych wspomniałam ? wstydzicie sie przybic pjooone 16 latkowi ? to nie wstyd, to chyba tolerancja. Chciałabym zeby majac 16 lat ktos zrobił o mnie biografie chociaz jak bede miala 40 lat to nie bede miała nic do powiedzenia a przynajmniej nie w porownaniu do jastina w wieku 16 lat. Taka prawda. Nie ma czego sie wstydzic.
Używaj "altu" moja droga, to nie boli. Najlepiej jednak jakbyś zamiast słuchać Bimbera nauczyła się jak pisać po polsku.
Ja nie rozumiem dlaczego nazywacie go zniewieściałym? Jeżeli chodzi o ubiór, to co 3ci natolatek na ulicy ma podobny styl do niego, to samo tyczy się fryzury. Jednak to wykluczam - bluzy z kapturem, czapeczki, opuszczone spodnie, garnitury a do tego trampki czy adidasy to zwykły przeciętny strój. A przysłuchując się jego wypowiedziom i oglądająć różnorakie nagrania, to naprawdę nie widzę cech i zachowań, którymi by zasłużył na miano 'największego zniewieściałego dzieciaka'. ;]