Poprawnie sklejony film,niestety o niskiej wartości merytorycznej,o człowieku,który nic
jeszcze nie osiągnął,a już mu w głowie filmy biograficzne.Co gorsze,film jest totalnie
jednostronny,tylko wychwalanie tego "utalentowanego"gnoja.
@ ZnanyKrytykFilmowy - zgadzam się w 10000% ! to jest po prostu lansowanie jego osoby już w bardzo nachalny sposób i oczywiście kolejne próby wyłudzenia kasy od nastolatek z 0 gustem (no cóż, kto co lubi....). Szczerze to właśnie przed chwilą odkryłam, że jest o nim film, w chwili kiedy jadłam śniadanko, aż się zakrztusiłam :/ Nie wytrzymałam, to aż się prosiło o komentarz. (ktoś mi może zarzucić, że nie oglądałam, tak, nie oglądałam i nie mam zamiaru, nie oceniam też książek czy filmów po okładce, ale samo to, że jest to film o młodym człowieku, który właściwie g**** zrobił, oprócz tandetnej szmiry, sprawia, że ciary mi po plerach przechodzą)
@ Wielki_Krytyk_ - L O L
"kiedy jadłam śniadanko, aż się zakrztusiłam"
jakbym był w pobliżu to bym cie uratował,może i metodę usta-usta zastosował,widziałem kiedys jak to sie robi.
Skoro jesteśmy juz tak blisko to zostaniesz moją dziewczyną? (pod warunkiem że masz powyżej 15 lat)
To zdjęcie w avatrze jest sprzed 3 lat,dzisiaj nie noszę juz okularów mam szkła kontaktowe no i lekki zarost.