Wydaję mi się, że ma tak niską ocenę, gdyż ludzie go nie lubią. A tak naprawdę moglibyście wziąć
z niego przykład, a nie siedzieć przed komputerem. On od zwykłego dzieciaka grającego na ulicy
przerodził się w jedną z najpopularniejszych gwiazd. I zrobił to, bo miał pasję. Więc chociaż z
szacunku do niego, jako do człowieka nie hejtujcie tak. Film może nie był widowiskiem roku,
ale nie zasłużył na tak niską ocenę.
Na YT jest pierdylion użytkowników którzy mają pasję, którzy starają się coś pokazać, nagrywają świetne kawałki, bardzo często robią to sami przez co muszą umieć grać na klawiszach gitarze bębnach i bóg wie czym jeszcze ale jakoś nie zauważyłem żeby ktoś ich wypromował tak jak dzieciaka "grającego na ulicy" który ma głos, wygląd i który nagrał parę coverów. Nie oszukujmy się ktoś trafił na żyłę złota i sukcesywnie ją eksploatuje.
Duzo w tym prawdy co napisałaś ludzie go nie lubia i zaniżają mu opinie.
Nie jestem jego fanka , ale ma talent. Tego mu nie zabiorą ci , którzy oceniają go za grzywkę i ubiór.
Mm jego fanki to młode dziewczyny co tam , jeszcze dzieci. Jak ja miałam 13 lat kochałam sie w Tokio Hotel teraz sie z tego śmieje one tez będą taka platoniczna miłość do ładnego głosu każde pokolenie kogos od tego ma ;) w tym jest J.B w moim był Bill Kaulitz a w mojej mamy Travolta..życie.