Właśnie wróciłem z kina. Co to był za film! Ileż emocji! Że też tyle mogło się dziać przez te 16 lat jego życia! Film do końca trzyma w napięciu... No dobra, żartowałem. Ale i tak mam zamiar obejrzeć. Tylko po to, żeby dać słuszną ocenę. :|
Weź sie opamiętaj jak jakakolwiek bibliografia może trzymać w napięciu do końca? Nie mówi tu już o Biberze bo dla mnie to bezsens tworzenie takiego filmu o 16-latku ale chodzi mi o to, że takie filmy tworzy się po to by pokazać jak wielkim by lub jest człowiek go opisujące ,a moim zdaniem Bieber nie zasłużył na takie coś , spoko może za 30 lat kiedy na prawdę dorobi się pieniędzy i sławy ale teraz ?? To paranoja!
P.S. Po kiego h**a piszesz , ze wróciłaś z kina skoro tam nie byłaś ? Jeżeli masz tak wolne jażeine jak myślisz, że bibliografia może być trzymająca w napięci to musisz być blondynką ! ;-)
Do twojej informacji wiem i nie jestem tępy by korzystać z wikipedii (bzdurnej encyklopedii ,która ...) ;-) pozdro
Ps. Odezwał się dorosły ;-)
Idiota poprawia idiote -.- XD Xd Może zanim zaczniecie dyskusje, znadziecie w słowniku róznice między słowami "bibliografia" a "biografia" -.- Xd bo to jednak nie to samo :<