PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593915}

Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Justin Bieber: Never Say Never
2011
3,7 12 tys. ocen
3,7 10 1 11509
5,0 3 krytyków
Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy
powrót do forum filmu Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Właśnie wróciłem z kina. Co to był za film! Ileż emocji! Że też tyle mogło się dziać przez te 16 lat jego życia! Film do końca trzyma w napięciu... No dobra, żartowałem. Ale i tak mam zamiar obejrzeć. Tylko po to, żeby dać słuszną ocenę. :|

Dempsey

Weź sie opamiętaj jak jakakolwiek bibliografia może trzymać w napięciu do końca? Nie mówi tu już o Biberze bo dla mnie to bezsens tworzenie takiego filmu o 16-latku ale chodzi mi o to, że takie filmy tworzy się po to by pokazać jak wielkim by lub jest człowiek go opisujące ,a moim zdaniem Bieber nie zasłużył na takie coś , spoko może za 30 lat kiedy na prawdę dorobi się pieniędzy i sławy ale teraz ?? To paranoja!

Nightforce

Może doczytaj do końca, co? LOL.

BialyKruk

Ciebie g***o powinno obchodzić w jaki sposób sobie podzielę moją wypowiedź !

Nightforce

Ech...
Pierwszy post był ironią...

Dempsey

P.S. Po kiego h**a piszesz , ze wróciłaś z kina skoro tam nie byłaś ? Jeżeli masz tak wolne jażeine jak myślisz, że bibliografia może być trzymająca w napięci to musisz być blondynką ! ;-)

Nightforce

Dzieciaczku, a wiesz co oznacza słowo "ironia". Powiem, że definicja tego słowa jest na wikipedii.

Pieter1993

Do twojej informacji wiem i nie jestem tępy by korzystać z wikipedii (bzdurnej encyklopedii ,która ...) ;-) pozdro

Ps. Odezwał się dorosły ;-)

Nightforce

Pragnę zaznaczyć, że jestem mężczyzną.

Nightforce

Idiota poprawia idiote -.- XD Xd Może zanim zaczniecie dyskusje, znadziecie w słowniku róznice między słowami "bibliografia" a "biografia" -.- Xd bo to jednak nie to samo :<

ocenił(a) film na 4
Dempsey

mi się strasznie podobał <3