Piękny film biograficzny , idealnie zagrana główna rola w wykonaniu Biebera !! coś pięknego tylko dlaczego tylu jest złych ludzi którzy nie doceniają jego wielkiego wpływu na muzyke , anie wkółko tylko metallica jakas albo acdc zal takich ludzi ; /
dokładnie, sądzę, że od czasów Mozarta nie było takiego talentu. gość jest geniuszem, jest super męski i na pewno wkrótce dostanie pokojowego nobla za pomoc fokom za kołem podbiegunowym.
a tam odrazu nobla , ale moim zdaniem powinien dostać przynajmniej nagrodę Grammy !!
A mnie ciebie smyku żal. Do Metalici i AC/DC to trzeba dorosnąć. Bimber nie śpiewa, wyje jak dziewczynka i wygląda. Jego muzyka jest denna, pusta i prymitywna. Lansuje małolatom mózgi. Pewnie jeszcze słuchasz Tokio Hotel bo to jest ten sam poziom co Justin Bimber.
a żebyś wiedział Tokio Hotel kiedyś był na topie , i bardzo dobrą muzyke grali. A ty jesteś człowiekiem który podąża za masa innych , i potem twiedzi ze ma własny unikalny gust. Metallica i ACDC są już przetarte , i może powiesz mi że tam nie drą ryja. Do Justina i TH też trzeba dorosnąć żeby ich zrozumieć
Powiedziałbym raczej bardzo dupną muzyke grali.
Twierdzisz, że Metallica i AC/DC przestarzałe? To aż strach pomyśleć o biednych fanach muzyki klasycznej. Oni to dopiero podążają za innymi i mają bardzo przestarzały gust...
Do Justina i TH też trzeba dorosnąć żeby ich zrozumieć
HA HA HA. Chyba raczej wyrosnąć i nie ma czego w tych badziejstwach zrozumieć. Robią z siebie pedałów. Ich muzyka jest denna, pusta i prymitywna. Niszczą małolatom mózgi. Takich jaki oni powinno tępić za pedalstwo i ogłupianie dzieci.
przetarte? czyli przestarzałe, niemodne, powielane etc. czyyyli.. ludzie słuchający tych zespołów są prawdziwymi fanami niezważającymi na głupią, popową modę, ich gust muzyczny nie zmienia się jak chorągiewka na wietrze. Czyli fani rocka 1:0 dla Bibera.
"Drą ryja"? aż mi ręce opadły. Najprawdopodobniej nie słuchałeś nigdy naprawdę ostrych zespołów metalowych. Ale wszystko przed tobą. Pomodlę się, żeby Ci się gust zmienił jak najszybciej. U mnie to nastało w wieku 12 lat, ale kobiety dojrzewają szybciej;)
Ty sobie kpisz? Do takiego gowna trzeba dorosnac? Chyba, ze masz 5 lat, to rzeczywiscie musisz dorosnac. Za kolejnych 5 bedziesz w idealnym wieku, by zostac ich sluchaczem i zaglebiac sie w tajniki ich glebokich i przemyslanych tekstow typu "Baby, baby, baby uuuuuu".
Skoro ich sluchasz, to albo jestes 13-letnia cnotka niewydymka, albo... wlasciwie nie ma zadnego "albo" :)
Weź się ogarnij. ,,drzeć ryja" trzeba umieć w piosenkach a nie ze wyjdzie taki smarkacz przed mutacja co piszczy a nie spiewa do tego ma ciagle te same denne pioseneczki dla dzieci z gimnazjum i jedna i ta sama płyta w kółko. A to, że ktoś długo tworzy i trzyma wiąż dobry poziom świadczy o talencie. Co ten Twój bimberek potrafi poza durnym zachowaniem? Wy ,,fani" obejzeliscie to cos zwane filmem i sledzicie ciagle czy wasz kochany justinek w koncu rzucil Selene czy nie. O M G ! Swoją droga porównywać takie zespoły do tego szczyla to grzech w czystej postaci.
A ty kamilos jesteś poniżej jakiegokolwiek poziomu,piszesz niemalże to samo w każdym swoim poście,kopiujesz sam siebie-jesteś zryty i to TY masz zniszczony przez Biebera mózg.
hahah, "piona dla ciebie", młody dżastin junior :D inna sprawa, że rządzi Offspring, Sabaton, Slayer, Nightwish, Sonata Arctica, ACDC, Avantasia, Muniek Staszczyk, SOAD i stary, dobry Liroy... dzieci spać, jutro szkoła. Maciuś ma w nicku cyferkę "97", najpewniej ma więc kilkanaście lat. Synuś, jutro znowu będziesz pitomy na zajęciach. Paciorek i do spania, niech ci się dżastin przyśni :D
Hola Hola , niby kozak a wymienił wszystkie zespoły jakie zna , a tak naprawdę niegłucha żadnego z nich , to żeś się popisał zresztą jutro mam na 11 wiec mogę poszaleć dłużej
Co to za ch... zespoły. Aeromisht, Bon Jovi i itd., każdy lubi swoje zespoły. Nie mów komu, co rządzi, z tego co widzę, to ty masz w dacie urodzenia cyferki na końcu 1 i 0. Synuś do spania, widzę, że do rozmowy jest zaangażowanych coraz więcej idiotów.
" Maciuś ma w nicku cyferkę "97", najpewniej ma więc kilkanaście lat."
No taa i co z tego?,spójrz na poziom jego wypowiedzi a poziom wypowiedzi tego z kotem w avatarze.Kamilos ma 19 lat,jest już dorosłym człowiekiem,pełnoprawnym obywatelem RP a wypowiada się tak jakby miał lat 9,dlatego nie dorasta userowi "Maciejowi97" do pięt!.
Dorosnąć? Czyli przewidujesz, że skoro mam 21 to w przeciągu 10 następnvh lat polubie Mettalicę i AC/DC? A jeśli nie to będziesz mnie uważał za dziecko?
Ja może też mam niewiele lat i mało kto mnie słucha, ale każdy ma prawo słuchać taką muzykę jaką lubi i inni powinni to uszanować. Mam nieskończone 13 lat, a słucham takiej muzyki jak AD/DC, Metallica, Whitesnake, Sabaton i wiele innych.Do niej nie zawsze trzeba dorosnąć, jej trzeba umieć słuchać. Były czasy, że też słuchałam JB, przestałam, ale go nie obrażam, bo szanuje osoby, które go słuchają.
zwykły troll, a tyle wypowiedzi. ludzie, robicie z siebie blaznow. po co sie tu udzielac?
Maciej97:
Forrest Gump 4/10
One Flew Over the Cuckoo's Nest 3/10
Once Upon a Time in America 2/10
Fight Club 1/10 !
Scarface 2/10
Godfather 3/10
Twilight Saga: Eclipse 10/10
Justin Bieber: Never Say Never 10/10
Jonas Brothers: The 3D Concert Experience 10/10
High School Musical 10/10
trolluje bo nie wieze ze ktos bylby tak tepy 8|
te oceny mówią o tym, co mu się podobało... a do ludzi tutaj obecnych w dalszym ciągu nie dociera, że każdy ma INNY gust i ma do tego prawo! czy wszystkim ma się podobać to samo? ....
To nie jest akurat inny gust, tylko totalny brak gustu. Taka prawda.
Każdy kto ma pojecie o kinie przyzna racje:P
Ja to rozumiem i przyznaję Ci rację ale w ocenie filmu nie chodzi tylko o gust. Nie ocenia się tylko tego czy film nam się podobał, trzeba też brać pod uwagę grę aktorską, muzykę, fabułę, efekty specjalne i wiele, wiele innych. A oceny jakie wystawić Maciej97 to śmiech na sali.
Aż z ciekawości spojrzałam na oceny... film o H.Montanie na 10, "Lot nad kukułczym gniazdem" 3.... aż mnie serce zabolalo. I teraz Macieju97, z całego serca Cię proszę, obejrzyj "Lot..." za jakieś 4 lata... błagam...
Nic nie pobije polskiego disco polo, obejrzałem trochę w necie i tak rzygac mi się chciało że moim obowiązkiem jest dac jeden
Musisz być prostym człowiekiem jeżeli dajesz w morde za to że ktoś słucha innego rodzaju muzyki->nie słucha tego co ty. Mama krzyczy z kuchni -,,Ścisz to darcie mordy" a kolega momentalnie leci z krzesłem na matke...
Chyba źle zrozumiałeś, szanowny kolega Pablo991i9 napisał "Za obrazę AC/DC" daję w mordę, a nie za niesłuchanie AC\DC.
\m/
Właśnie, dziękuje za wyjaśnienie Dudii.
BartoszKlusek: Każdy sobie może słuchać czego chce. Jak mu się podoba Justin Bieber to jego sprawa, najwyżej wyrośnie na... no nie powiem co. On może krytykować mój zespół m.in. za nadużywanie alkoholu i innych używek na koncertach, ja mogę krytykować jego wokalistę m.in. za babski wokal i bardzo mało inteligentne teksty piosenek. Jednak nie może on mojego zespołu obrażać mówiąc że nie mieli oni kompletnie żadnego wpływu na muzykę, tak samo jak ja nie mogę obrażać jego wokalisty mówiąc np. że nie ma jaj.
Ja pewnie też bym się strasznie zdenerwował gdyby ktoś obraził Metallicę lub Iron Maiden ale pewnie bym nikogo z tego powodu nie uderzył :) Ale inny mają inna mentalność od mojej.
Mówi ci coś słowo metafora? Gdybym napisał "Za obrazę AC/DC w większości przypadków gwałtownie się unoszę" stałbym się w waszym mniemaniu większym pośmiewiskiem niż autor tego tematu do którego czuję niechęć, jeżeli tak wolicie.
@Pablo991i9
"tak samo jak ja nie mogę obrażać jego wokalisty mówiąc np. że nie ma jaj."
Mozesz, mozesz :)
hahahahahahahahahahahahahahahahaha
ta ta lepiej posłuchajmy bieberka.
A i za młody jest żeby odrazu mieć film biograficzny .
a i gośc ktory uważa ze ''Kolejny gejowski film'' jest arcydzielem musi miec cos z głową ;//
Kolejny gejowski film jak dla mnie był zabawny , chodź oglądałem go dość późno kolo 21 , a co do mojego gustu filmowego to nie wiem o co wam chodzi , to ze mi sie wasze filmy nie podobaja trudo raczej do nich juz nie wroce , kości zostały rzucone , a zreszta idźcie pogladac TVN i kolejny poranek wraz z nim pozdrawiam i eloszka , wasze słowa wogole mnie nie ruszają
Po co sie z 13-latkiem kłócić? I tak widać, że nic nie dociera + widać kompletny brak gustu + nie najlepiej pisze po Polsku jak widać.
Nie widziałam i nie chce oglądać, bo po prostu uważam, że ciekawy zbytnio nie będzie ten film..ale może kiedyś, gdy najdzie mnie ochota, to obejrzę ;D mimo iż nie lubię tego piosenkarza. Wolę filmy, które wywołują jakieś emocje, trzymają w napięciu itp.
Niezła średnia!!!! ;p
"genialny". haha. dziecko, wiesz jaki film jest genialny?
Idź se do wypożyczalni i se wypożycz kurde nie wiem "Efekt Motyla". czy coś. hahahaah. ; D