PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593915}

Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Justin Bieber: Never Say Never
2011
3,7 12 tys. ocen
3,7 10 1 11509
5,0 3 krytyków
Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy
powrót do forum filmu Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Wszyscy z was patrzą na niego z wstrętem.Jednakze to kultowy film który pozostanie
w naszych sercach na zawsze! Sprawi że zaczniemy doceniać nasze życie i będziemy tacy wrażliwi jak Justin Bieber! który jest lepszy od samego Michaela ! Ma lepszy talent wokalny a jego fryz sprawia ,że faneczki mdleją i piszczą.Widzicie ta młodzież wie co jest modne! Pragniecie jego szybkiej rezygnacji z świata showbiznesu jednakże będziecie skazani na tego cudownego chłopczyka na conajmniej jeszcze 2 lata. Póki nie odbije mu szajba to fanki go nie porzucą.Wspierajmy go ! Chodźmy na jego koncerty aby zobaczyć prawdziwego showmena , artyste oraz wrażliwca.On się wzruszy a my wzuszymy się z nim i jego życie znowu nabierze barw gdyż my fani będziemy zawsze go kochać za jego cudowne występy jak i wzierunek. Najważniejsze abyśmy mówili o nim czesto a jego kariera będzie się rozwijać.Wiele osób nie wierzy w to jaka ma płeć
jednakże olśnie was i wkońcu dowiecie się tego niesamowitego newsa!
To sprawi ,że wasze życie nie będzie już takie same.I przestaniecie widziec w nim wyłacznie kretyna śpiewającego jak zarzynały osioł .A teraz informacja która was zaszokuje i wbije w was w fotel.Lepiej przygotujcie sobie ziółka aby opanować emocje po dowiedzeniu się tego.
a Więc nie ... wiem jak mam to powiedzieć.Gdyż to .... to jest okropne
Tak ! ale będę silny ! Bieber to chłopiec ! W końcu udalo sie mi to wyznać