mam pytanie ale odpowiedz szczerze, uwarzasz że jesteś ignorantem lub poprostu głupi?
jakiej jednostki? chodzi ci o Justina? Przepraszam bardzo ale to ze mam inne zdanie to nie znaczy ze jestem fanatyczka. Lubie Justina ale nic wiecej, nawet nie jestem fanka. Mnie twoj komentarz bardzo irytuje, nie mozna sie zeszmacic poniewaz sie pojdzie obejrzec film do kina ktory nie jest twoim zdaniem dobry. Kazdy ma prawo do wlasnego zdania, ale nie trzeba odrazu obrazac innych i uzywac obrazliwego/wulgarnego slownictwa.
no tak w drugim komentarzu starałem się jak najdelikatniej powiedzieć ,że nie chce mi się k*rwa z tobą gadać więc nie odpowiadaj na ten bardzo cię k*rwa proszę.
szkoda że nie jestem w tym kraju ;) Zresztą wiesz i ty i ja że raczej nikim nie zostaniesz jeśli będziesz takim ignorantem..
jak nie obejrzałaś filmu to czemu mówisz ze to zmarnowana kasa, moze jednak ten film nie jest taki zły jak myślisz? Ściągnij sobie, może zmienisz zdanie.
http://cdn3.knowyourmeme.com/i/000/101/781/original/Y0UJC.png?1298581940
Szkoda mi czasu na oglądanie tego ;) Poza tym naprawdę nie rozumiem, bieber wydał zaledwie dwa albumy, a już o nim robią film biograficzny :o
szkoda bo warto byc otwartym na nowe rzeczy, jak chcesz. Juz ma 3 albumy :) Bilety na jego koncert w Madison Square Garden wysprzedaly sie w 22 minuty( NY). Nie wiem czy znasz tak mlodego muzyka ktory tak szybko wysprzedal bilety w Madison Square Gardens. Naprawde wiele dokonal. Nie chce cie przekonac, tylko jesli obejrzysz film lub zaczniesz o nim czytac dowiesz sie ze jednak jest powod ze wyszedl film o nim. :)
Może i się wysprzedały szybko, bo jednak ma wiele fanek, ale wcale tego nie podziwiam, skoro większość kupiły osoby nie mające nawet 18 lat i wychowane na nowej vivie i mtv, gdzie puszczają o wiele gorszą muzykę niż kiedyś ;) Jak dla mnie bieber jest kolejnym osobnikiem pokroju gwiazdek Disneya, o którym za niedługo wszyscy zapomną, bo pojawi się znowu ktoś inny :)
Zgadzam sie ze wiekszosc fanek ma ponizej 18 lat. Wielu dobrych muzykow go chwali nie tylko pop bo basista guns n roses tez. Szczerze mowiac tez mnie to ciekawi czy jego slawa minie czy bedzie dlugo na listach. Naszczescie zmienil fryzure wiec nie wyglada juz tak mlodo no bo wkoncu zaniedlugo 18 lat bd miec.
Osbourne nic do niego nie ma, naprawde nie wiedzial kim jest. Jak go poznal bo nagrywali cos razem to powiedzial ze Justin jest spoko. Poczytaj troche potem sie wypowiedz.
Może ma może nie ma tego się nie dowiemy.Jak powiedział "ze Justin jest spoko" robil to przed kamerami a ubliżanie innym ludziom nie przysporzyło jeszcze nikomu popularności , chociaż w tym konkretnym przypadku było by pewnie inaczej.
BTW możesz podać mi ten link w którym chwalił biebera , bo szukałem i jakoś nie mogłem znaleść
Znalazłam tylko to http://www.youtube.com/watch?v=lbVFXHRqeKA&feature=related to gdy powiedzial ze lubi go czy cos podobnego było za kulisami tej reklamy ^ widzialam to dawno, nie moge znalezc teraz. Troche glupio bo pisalam to a nie mam dowodu teraz. Moge inne wyslac ci linki innych celebrytow/muzykow ktorzy go chwalili lub osiagniecia jesli jestes zaciekawiony. :) Wczesniej Ozzy go nie znal dlatego tak powiedzial.
Z całym szacunkiem nie pomyliło Ci się coś z tym chwaleniem biebera przez Ozzy'ego , może to był ktoś inny nie Ozzy ? Też właśnie szukałem i nie ma o tym nawet słowa. A jak tego nie ma w necie to to nie istnieje.
Mozliwe ze mi sie pomylilo, wiekszosc informacji jakie sie dowiaduje to od jego fanek wiec niektore moga byc nie prawdziwe. Ale znalazlam cos z czym moglam pomylic :D http://www.limelife.com/blog-entry/Guns-N-Roses-Member-is-a-Justin-Bieber-Fan/12 5872.html
Jeszcze w twojej wypowiedzi zabrakło : "Jak można było się tak zeszmacić i pójść na coś takiego do kina, oraz słuchać jego piosenek" :D