PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593915}

Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Justin Bieber: Never Say Never
2011
3,7 12 tys. ocen
3,7 10 1 11509
5,0 3 krytyków
Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy
powrót do forum filmu Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Kocham ten film

użytkownik usunięty

Nie wiem jak można dać tak niską ocenę, przecież ten film jest genialny <3 !!!!

ocenił(a) film na 1

Chyba mi jeszcze nie powiesz że lubisz Justyne?

użytkownik usunięty
horrormasterPL1

ahhh, nie ma to jak włam na konto... Ja nawet nie wiedziałem o istnieniu tego filmu...

ocenił(a) film na 1

Normalny fan (o ile istnieją) lub fanka rzuciła by się na mnie z zębami :)

ocenił(a) film na 10
horrormasterPL1

A kto to justyne ?

ocenił(a) film na 1
Spiderman_filmaniak

Chyba kto to Justyna T_T

ocenił(a) film na 10
horrormasterPL1

No i kto bo pierwszy raz słysze o takiej osobie ?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
horrormasterPL1

A kto to bimber ?

ocenił(a) film na 1
Spiderman_filmaniak

bieber który nie jest godny żeby pisać jego tak zwane imie z dużej litery

ocenił(a) film na 10
horrormasterPL1

Ale ja dobrze wiem kto to jest Bieber,a ja się pytam kto to jest justyna.

ocenił(a) film na 1
Spiderman_filmaniak

Jak jesteś ślepa to wypierdzielaj bo z taką "osobą" jak ty się nie dogadam

ocenił(a) film na 10
horrormasterPL1

Nie widze tutaj dziewczyny.
Ja się z tobą nie dogadam pytam się kto to jest justyna.
A ty my piszesz że bieber....

ocenił(a) film na 1
Spiderman_filmaniak

Justina to justin do jasnej a teraz won !

ocenił(a) film na 10
horrormasterPL1

hahahaha,ale ci ludzie są bez poczucia humoru.

Spiderman_filmaniak

Jacy ludzie?

użytkownik usunięty
horrormasterPL1

10/10 ;D

horrormasterPL1

Transwestytą! TRANSWESTYTĄ

ciekawi mnie kiedy te przygłupie beztalencie w końcu zniknie z radia, tv... co się dzieje z ludźmi na tym chorym świecie...gdybym miała córkę nie pozwoliła bym za żadne skarby słuchać tego czegoś

anielka0000

przepraszam fanów tego dziecka ale ja osobiście nie rozumiem jego fenomenu

anielka0000

Tak jak ja. Od dawna jest to dla mnie wielką zagatką którą próbuje rozwiązać, jednak ciągle bez skutku ;(

anielka0000

powodzenia w zabranianiu córce słuchania idola nastolatek. to tak jakby zabronić studentowi pójścia po sesji na piwo.

użytkownik usunięty
Fornettka

z pewnością. zaj.eb.isty idol!

użytkownik usunięty

A z głową dobrze?
1 to i tak za dużo jak na justynkę

Właśnie dlatego i ja nie wystawiłam żadnej noty ;) co do wypowiedzi Fornettki: słuchanie Justina to robienie krzywdy dziecku- a zdrowa na umyśle mama by na to nie pozwoliła- na szczęście moje dzieci odziedziczą połowę genów moich i mojego męża :)

anielka0000

i tak przy okazji... jeżeli marny nastolatek, któremu odbiła woda sodowa i , którego fenomenu nie pojmuje - nie reprezentuje się niczym tym bardziej ma być idolem nastolatek przy czym jest nieukiem i nie wie gdzie leżą Niemcy czy nie wie kim była Annie Frank to ja dziękuję za takiego "idola" dla moich dzieci i współczuje wszystkim tym, którzy są jego fanami bo w końcu biorą z niego przykład...

użytkownik usunięty
anielka0000

święte słowa!
justynka miała tylko farta. kobitka ;D

hehe a co do tego farta to też się zgodzę :)

użytkownik usunięty
anielka0000

tak jak łan dajrekszyn :D

anielka0000

ale jeżeli jest akurat moda na jakiegoś nastolatka którego kochają wszystkie małe dziewczynki to możesz z tym nie wygrać. poza tym przez taki etap gównianej muzyki też warto przejść bo to jeden z etapów dojrzewania. słucha się gówien i ogląda się gówna żeby sobie wyrobić gust. gorzej jak ktoś się na tym szajsie zatrzyma.
a w genach jeszcze nikt gustu nie odziedziczył, nie łudź się.

Fornettka

co za bzdury... "przez etap gównianej muzyki też warto przejść, bo to jeden z etapów dojrzewania".... dziecko to dojrzewaj w takim razie dalej do dalszej wypowiedzi brak mi nawet słów

anielka0000

nie jestem dzieckiem dojrzałam już dawno.
pogódź się z tym, że bycie nastolatkiem rządzi się swoimi prawami.

Fornettka

tak jak bym ja nie była kiedyś nastolatką. Kiedyś takiego chłamu w muzyce dla młodzieży nie było. Jeżeli jakaś tam dziewczyna z Disneya masakruję utwór Nirvany albo sam Bebier masakruje utwory legendarnych wykonawców , to aż włos jeży się na głowie.
jeżeli Ty kierujesz się takimi wnioskami jak już wcześniej przytoczyłam z Twojej wypowiedzi , to współczuję Tobie i Twojej "dojrzałości" do której najwyraźniej jeszcze Ci daleko bo inaczej wytłumaczyć się tego nie da. I na tym zakończę ta bezproduktywną dyskusję , pozdrawiam

anielka0000

nie masz potrzeby mi niczego współczuć, ja się znam na dobrej muzyce. będziesz kiedyś mieć nastoletnią córkę która się zakocha w "przystojniaku" z bojsbendu to zrozumiesz co mam na myśli. ja nie twierdzę że pochwalam bibera czy jemu podobnych ale stwierdzam fakty. to jest właśnie muzyka dla nastolatków ale z tego się wyrasta.
pozdrawiam i bez odbioru.

Fornettka

Fornettka ( może furgonettka, marionettka) powiem tak jesteś pokoleniem tzw "gimbusów" - czytaj gimbusek i śmieszy mnie to co mówisz..., tym bardziej, że nie jest to wiarygodne- Twoje wpisy na różne "młodzieżowe" tematy temu dowodzą :) dziękuję ( bez odbioru to chyba inna bajka ) ale w sumie jesteś bardzo pocieszna :)

Fornettka

podaj tytuły :) Ty jesteś nastolatką dlatego bronisz innych wykonawców? aaa.... przecież będziesz musiała się przygotować :)

anielka0000

jesteś śmieszna naprawdę :) skończyłam gimnazjum dawno temu. tytuły? mam się tłumaczyć z muzyki jakiej słucham? wiesz Twoje zdanie mnie mało obchodzi. Nie wiem czemu masz mnie za dziecko, ja nie bronię bibera ani tej muzyki którą tworzy bo ją uważam za gówno. Może masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Ja stwierdzam fakty których jakoś nie chcesz przyjąć.

"Twoje wpisy na różne "młodzieżowe" tematy temu dowodzą"
jakie przepraszam wpisy?

"dlatego bronisz innych wykonawców"

o tak, zdecydowanie masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem :) pozdrawiam :)

Fornettka

to podaj tytuły utworów muzycznych , których rzekomo słuchasz :) widziałam Twoje wypowiedzi dziecino na forach i widzę , że jesteś mało sarkastyczna (sprawdź co to słowo oznacza- ale wiem, że Ty już wiesz ;)) ,ja rozumiem,że jesteś nastolatką( już bardzo dojrzałą )- i lubisz jakieś zespoły pedrylskie ale jak już dorośniesz to może zrozumiesz: :)i nie ucz matki dzieci rodzić

anielka0000

czekam na odpowiedź :) będę miała wielki fun z mężem :)

anielka0000

tytuły powiadasz.. obawiam się, że możesz nie wiedzieć jaki to zespół. Może prościej jak podam parę przykładowych gatunków muzycznych - power metal, heavy metal, metal alternatywny, metal symfoniczny, hard rock, rock psychodeliczny itd. Ojej jakże to mało ma wspólnego z justinem :)
kończę z Tobą dyskusję bo na siłę coś mi chcesz udowodnić nie mając o mnie zielonego pojęcia i źle interpretując moje słowa.
śmiejcie się, śmiech to zdrowie :)
temat zamknięty. pozdrawiam :)

Fornettka

tytuły?? zawsze możemy coś zyskać :P

Fornettka

nie chodzi o tłumaczenie się z czegokolwiek tu chodzi o szczerość

Fornettka

myślisz, że te urwane wątki niby mają Ciebie wybronić z czegokolwiek i pogrążyć niby mnie? :) bawi mnie to co Ty piszesz a jeszcze bardziej bawi mnie to co wypisujesz na innych forach :D ale ok niech Ci będzie załatwiłaś mnie nie wiem co napisać :) co do samego wątku .. kiedy te głupie beztalencie zniknie ze sceny... ja myślę , że już niebawem ...oby :)