PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593915}

Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Justin Bieber: Never Say Never
2011
3,7 12 tys. ocen
3,7 10 1 11509
5,0 3 krytyków
Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy
powrót do forum filmu Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Co jest złego w realizowaniu swoich marzeń? Dzieciak jest mega utalentowany!

ocenił(a) film na 1
bulbinek

A w którym miejscu to jest tak niesamowicie utalentowany? Gwizadka stworzona dla nastolatek o inteligencji no cóż chyba każdy wie jakiej. Bez talencie nie posiadające głosu, wyczucia muzyki i jakiegokolwiek stylu w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Nawet cała jego popularność to robota całej ekipy o której nigdy się nie usłyszy. Więc to w nim jest niby "takiego"? Kto będzie o nim pamiętał za 10 lat? Przeminie i popadnie w zapomnienie jak każdy jemu podobny kicz.

ocenił(a) film na 1
Arukas71

Zgadzam się,będzie miał 25 lat to wszyscy o nim zapomną. ,,Mega Utalentowany" ? Ha,ha,ha większej głupoty nie słyszałem.

ocenił(a) film na 5
Seinnt47

Jasne! Typowa reakcja zadufanych w sobie i wiecznie krytykujących Polaków.
Szkoda czasu na dyskuscje.

ocenił(a) film na 1
bulbinek

Nie no, to jest moja opinia. Więc jeśli się z nią nie zgadzasz to wyjaśnij w czym ten twój ulubieniec jest taki wyjątkowy i wyróżnia się na tle świata muzyki i nie mówmy o popularności, która w cale nie idzie w parze z wielkością artysty. Albo skoro jest to film web wyjaśnij co tak Cię olśniło w jego grze aktorskiej lub czymś inny. Proszę o konkrety. Być może moja opinia jest taka jak większości Polaków dlatego, że ma rację. Jeśli uważasz, że się mylę to czekam na konkretny komentarz. Z chęcią poczytam.

ocenił(a) film na 1
bulbinek

Tak właśnie myślałem.

użytkownik usunięty
Seinnt47

Co za różnica? Muzyka poza underground elektroniką i odłamami jazzu teraz nie istnieje, a gość zarobił na głupocie hołoty, może siedzieć na dupie do końca życia.

użytkownik usunięty
Arukas71

kur. skad wiesz czy jest inteligentny czy nie? Nie znasz go wiec nie pisz takiego gowna. Glos wg cb nie ma ale timberlake i usher uwazaja ze ma. Basista guns n roses go uwielbia. Ekipe swoja bardzo docenia. Miliony fanow znaja cala ekipe, w filmie sie pojawila. Skad wiesz ze nie beda go pamietac ludzie, skad kur'a wiesz? Mam juz dosc ignorantow. Gowno wiecie a piszecie. Przeczytajcie pierw, posluchajcie zanim bd oceniac.

ocenił(a) film na 1

Widzę, że problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Nie pisałem o inteligencji biebera, bo rzeczywiście nie wiem czy jest, czy nie jest inteligentny i nie zamierzam tego dociekać, mogę tylko podejrzewać jak jest i zostawię to dla siebie. Skąd wiem, że go zapomną? Bardzo proste, w historii już było takich mnóstwo bieberków i kończyli tak samo. Aczkolwiek muszę przyznać, że muzyka pop rządzi się swoimi prawami i nigdy nic tu nie jest pewne. A co ktoś tam o nim sądzi, to już jest jego sprawa, nie zamierzam sugerować się czyjąś opinią, co ma mi się podobać a co nie. Zresztą w tym świecie, przekłamanym, udawanym, którym wszyscy robią coś na pokaz nigdy nie można być pewnym czy dana osoba mówi to co myśli czy mówi coś tak o.

pierw? gdzie się tak jeszcze mówi !>? a McKagan poszedł na jego koncert ze swoją córką i stąd jego nieco sarkastyczny komentarz, a timber i usher heeheh a widziałeś (zwłaszcza tego drugiego) ostatnio żeby odnieśli jakieś wielkie sukcesy?

użytkownik usunięty
OtoPsycho

Tak, ja tak mowie. To juz moja decyzja, czy bede uzywac slowa pierw czy nie. Usher jest wysoko na top listach w UK i USA nie wiem jak w Polsce. Timberlake teraz muzycznie nic ale w filmie jest nowym. Odnosza sukcesy. :]

'pierw' to jest archaizm, już się tak nie mówi, ale mniejsza o to. Odnoszą sukcesy? raczej ratują budżet, podrzędnymi rólkami i/lub teledyskami.

użytkownik usunięty
OtoPsycho

chcesz to myslec to tak mysl. Nie chce mi sie dalej kontynuowac rozmowy/klutni bo to meczace. Ja uwazam inaczej ty inaczej. :)

A ilu powiedziało że jest dobry, żeby przyciągnąć do siebie uwagę/więcej fanów?

użytkownik usunięty
iamhardkor

Nie wiem. Nie jestem kims innym tylko soba. Spytaj sie tych co powiedzieli ze jest dobry. Ja tak nie zrobilam.