Utworów w których wokaliści krzyczą niczym opętani,gdzie wzywaja szatana,gdzie ukazują szatańskie symbole nie powinno się słuchać gdyż maja zły wplyw na psychikę,to samo tyczy sie rapu w ktorym pelno obelg,nawoływania do przemocy oraz gwałtów.
Każda muzyka zawierająca nieodpowiednie treści powinna być pomijana przez ewentualnego odbiorcę.
http://www.youtube.com/watch?v=F2WEysShwFM&feature=related
Z dedykacją dla zagubionych dusz-wasza Janina.
Obecnie przygotowuje się wraz z innymi wiernymi do pielgrzymki na Jasną Górę więc mogę być nieobecna,ale pamiętajcie że mam was w mym sercu i wciąz wspieram w walce ze zlem...
Janka, Janka, gdzie w jezusicki pidżamka co dostałaś od księdza Natanka nim wziął cię na kolanka, tralalala
Nie znasz muzyki Janino... Nie każdy wzywa szatana... Najczęściej są to grupy black metalowe... Ja sam słucham ostrzejszej ale black raczej nie zahaczam ze względu na właśnie treści satanistyczne oraz nie lubię za bardzo scream'ingu...
Jeśli nie znasz dokładnie muzyki to proszę się nie wypowiadać w temtach o których się nie ma pojęcia...
Oto modlitwa dla ludzi ktorzy mają słabą wiarę...
"Panie, przyjmij słowa,
które teraz kieruję do Ciebie,
Ty, który mówisz w milczeniu.
Proszę Cię, pozwól mi poznać
moją najgłębszą naturę.
Pochyl się nade mną
i obdarz mnie poznaniem;
ten dar rozbłyśnie
nad wszystkimi moimi braćmi.
Mój duch należy do Ducha Świętego;
dlatego głoszę moją wiarę,
z której czerpię życie i światło,
jesteś godzien chwały, Panie."
Nie jestem nekrofilem ale piszę materiał na płytę grindcore'ową - pół żartem (texty)/pół serio (muzyka)!:P
To jest chore i powinnieneś się z tego leczyć,to co wyprawiasz przechodzi ludzkie pojęcie.Nie masz żadnych zasad,jesteś biedny bo twą duszą miota zło...
Ja na szczęście nie mam z tym hooykiem problemów!:P
Może za często oglądasz jego "wykłady" albo nawet
na nie uczęszczasz dlatego Ci się śnią?! Pomyślałeś o tym??;)
Jak mam zły humor odpalam i jak widzę że są na tym świecie tacy ludzie, a on podobno ma wyższe wykształcenie, to z krzesła spadam :D
No wiesz, musi mieć wyższe skoro jest księdzem - nie ma szkoły średniej/seminarium!:):P
Jak na niego patrzę i na wypowiedzi Janiny a także na całą plejadę fanatyków (państwo Gas i nowy Jezus rządzą) to jestem koorva za aborcją
Starasz się łamać wszelkie granice przyzwoitości,ale ja nie lękam sie takich słów,wiem że w głębi duszy jestes dobrym człowiekiem tylko zły nakazuje ci błądzic w mroku.
Wow! Wcześniej byłem zły do szpiku a teraz jestem dobry?!?
JA PIER DOLĘ, REWOLUCJA!!!!!!!!!!!!!
Nie dowierzam koorva w to co widzę!
Też kiedyś błądziłem w mroku, ale jak wyjeba*** piszczelem w kant komody to mi się odechciało.
Hahahaa!!!!:P
Nie śmieję się z Ciebie Ziomek, Broń Boże!;)
Sam miałem podobne akcje, np. pewnego dnia
się budzę i mając zamknięte oczy przechylam się
na daną stronę kanapy i nie wiedzieć czemu wydawało
mi się, że tam jest ściana spier doliłem się z łóżka bo tam
nie było ściany tylko luft i gleba! Nie powiem, mocna pobudka!:P
Wiem i dziwię się że jest tak ograniczony i zacofany. Jaką uczelnie kończył koorva w ciemnogrodzie chyba.