PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593915}

Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Justin Bieber: Never Say Never
2011
3,7 12 tys. ocen
3,7 10 1 11509
5,0 3 krytyków
Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy
powrót do forum filmu Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Nie widziałem filmu, nie mam zamiaru obejrzeć, nie znam jego piosenek, mordę kojarzę
tylko dlatego że banda jełopów wrzuca go na demoty kwejka mistrzów i takie tam za co ich
nienawidzę! A ocenianie filmu którego się nie widziało na 1 jest marne i tylko sobie
wystawia kinoman świadectwo robiąc taki shit. Po co sobie tym głowę zawracać? Są fani
Eda Wooda? Są fani Uwe Bolla? Są no i trudno się mówi.... ale jak coś się nie podoba to
się nie ogląda i nie zawraca sobie dupy.

ocenił(a) film na 10
szopenini

Amen.

_ado

Oesu! ale żeby od razu na osiem;( aż przejrzę Twoje oceny dla innych filmów!

szopenini

1/10

marchewa005

trollowanie totalnie:D

szopenini

Nie widziałem - 1/10

marchewa005

cool story

ocenił(a) film na 6
marchewa005

' Nie widziałem - 1/10 ' hahaha, co za głupota xd

Micki1

hahahhaha xd 1/10

marchewa005

kobieta kot 10 na 10:D muhahahahaha

szopenini

JB : NVN 1/10 hahahaha

szopenini

Ojciec Chrzestny III - 3/10??

marchewa005

RRRrrr..... 9 na 10!?!?!?:D Wtf? Ty pijany jesteś jak oglądasz te filmy i potem oceniasz?

szopenini

troche

ocenił(a) film na 6
marchewa005

i wszystko jasne -.-

marchewa005

kiedyś muszę się spić na jakiś denny film i ciekawe czy ocena wzrośnie czy spadnie:)

użytkownik usunięty
marchewa005

A co, za dużo?

No też tak powoli myślę że za szczodry byłem z oceną:)

ocenił(a) film na 6
szopenini

oceniajcie film a nie osobe która przedstwaia, ja z oglądaniem wystawiam ocenę 6/10

RoztockiBlues

dobra : 1/10

marchewa005

trollster TY chyba żyjesz tym filmem:D

użytkownik usunięty
szopenini

Widziałem i 1/10.Lepszy jest High School Musical przynajmniej fajnych piosenek można posłuchać,a tutaj to takie skrzeki,a jak pokazywali jak Bieberek śpiewał jak był mały i wróżono mu wielką karierę to mój piesek lepiej szczeka niż to coś śpiewa.

szopenini

Tak, masz rację. Większość ludzi nie widziała, a ocenia w ciemno. Bo wszyscy po nim jadą, a co tam wyżyję się na nim, bo ma głupią grzywkę i wstawię jeden. Pokażę jaki jestem fajny. Bez sensu kompletnie.

Bubblemaster

Ehh prawdziwe jest to co mówisz:) ludzie często oceniają film dla jaj albo z frustracji, a to przeszkadza potem w odsianiu tych dobrych od ogólnego gówna, Btw nie mówię broń boże że ten film jest dobry bo jak czytam opis od razu mnie odrzuca.

ocenił(a) film na 1
szopenini

Daję 1/10 i pójdę za twoją radą - nie będę zawracać sobie dupy tym, co inni o tym sądzą

szopenini

Zgadzam się z wszystkimi waszymi wypowiedziami. NIC DODAĆ NIC UJĄĆ.

szopenini

W imię zasad ... ;)

użytkownik usunięty
szopenini

Właśnie miałem utworzyć podobny temat.
W końcu od czegoś jest opcja "Nie interesuje mnie"

I tym miłym akcentem proponuję zakończyć jałową dyskusję pod moim mało twórczym i nic nie wnoszącym tematem:)

szopenini

nie jestem jego fanką, jego muzyka to nie mój świat, ale chylę czoło przed nim, bo chłopak ma naprawdę talent. Proponuję zobaczyć film wszystkim niedowiarkom :) Spiewa dla swojego pokolenia i widać, ze mu to wychodzi! Szczęścia mu życze i niech nie zwariuje za bardzo!

tirarira

Niestety, lekarz powiedział mi że gdybym obejrzał chociaż 2 minuty tego filmu dostałbym zawał, wstrząs mózgu i nieszczelny mózg

marchewa005

"dostałbym zawał, wstrząs mózgu i nieszczelny mózg"

Widzę, że nieszczelny mózg to już masz od dłuższego czasu jednak.

szopenini

Raczej ty, ponieważ jesteś nieszczelnym fanem Justina Biebera

marchewa005

nieszczelnym?!?!

szopenini

taa

szopenini

jesteś taki nieszczelny że aż głupota wycieka

szopenini

I tak dałem 1/10

jem_ogoorka

Tak trzymać!