Nie widziałem filmu, nie mam zamiaru obejrzeć, nie znam jego piosenek, mordę kojarzę
tylko dlatego że banda jełopów wrzuca go na demoty kwejka mistrzów i takie tam za co ich
nienawidzę! A ocenianie filmu którego się nie widziało na 1 jest marne i tylko sobie
wystawia kinoman świadectwo robiąc taki shit. Po co sobie tym głowę zawracać? Są fani
Eda Wooda? Są fani Uwe Bolla? Są no i trudno się mówi.... ale jak coś się nie podoba to
się nie ogląda i nie zawraca sobie dupy.
oceniajcie film a nie osobe która przedstwaia, ja z oglądaniem wystawiam ocenę 6/10
Widziałem i 1/10.Lepszy jest High School Musical przynajmniej fajnych piosenek można posłuchać,a tutaj to takie skrzeki,a jak pokazywali jak Bieberek śpiewał jak był mały i wróżono mu wielką karierę to mój piesek lepiej szczeka niż to coś śpiewa.
Tak, masz rację. Większość ludzi nie widziała, a ocenia w ciemno. Bo wszyscy po nim jadą, a co tam wyżyję się na nim, bo ma głupią grzywkę i wstawię jeden. Pokażę jaki jestem fajny. Bez sensu kompletnie.
Ehh prawdziwe jest to co mówisz:) ludzie często oceniają film dla jaj albo z frustracji, a to przeszkadza potem w odsianiu tych dobrych od ogólnego gówna, Btw nie mówię broń boże że ten film jest dobry bo jak czytam opis od razu mnie odrzuca.
Daję 1/10 i pójdę za twoją radą - nie będę zawracać sobie dupy tym, co inni o tym sądzą
Właśnie miałem utworzyć podobny temat.
W końcu od czegoś jest opcja "Nie interesuje mnie"
I tym miłym akcentem proponuję zakończyć jałową dyskusję pod moim mało twórczym i nic nie wnoszącym tematem:)
nie jestem jego fanką, jego muzyka to nie mój świat, ale chylę czoło przed nim, bo chłopak ma naprawdę talent. Proponuję zobaczyć film wszystkim niedowiarkom :) Spiewa dla swojego pokolenia i widać, ze mu to wychodzi! Szczęścia mu życze i niech nie zwariuje za bardzo!
Niestety, lekarz powiedział mi że gdybym obejrzał chociaż 2 minuty tego filmu dostałbym zawał, wstrząs mózgu i nieszczelny mózg
"dostałbym zawał, wstrząs mózgu i nieszczelny mózg"
Widzę, że nieszczelny mózg to już masz od dłuższego czasu jednak.