PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593915}

Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Justin Bieber: Never Say Never
2011
3,7 12 tys. ocen
3,7 10 1 11509
5,0 3 krytyków
Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy
powrót do forum filmu Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Mam 22 lata i młodszą siostrę (14lat), która szaleje za Justinem. Z tego powodu często się z niej nabijałam. Wczoraj wierciła mi dziurę w brzuch bym z nią obejrzała ten film. Oczywiście najpierw ją wyśmiałam, ale ona się nie poddawała. Stwierdziłam, no trudno obejrzę bo i tak nie mam nic ciekawszego do roboty. Tak więc usiadłam z nią, dając jej tym samym ogromną radość i włączyłyśmy film. Ciężko mi było to stwierdzić przy siostrze, ale ten film jest wart obejrzenia, chociażby po to by samemu sobie stworzyć opinię na temat Justina. Teraz wiem, że jest to dzieciak niewątpliwie godny szacunku i nie dziwię się tym wszystkim małolatą, że im imponuje. Wiadomo kiedyś była inna muzyka i podobało się coś zupełnie innego, ale to nie oznacza, że trzeba się zamykać na to co nowe. Przecież coś w tym musi być skoro tyle ludzi za tym szaleje. A już kompletnie nie rozumiem jak można oceniać film, którego się nie widziało! Dziecinne jest być fanką Justina a czy nie dziecinne jest oceniać film na 1 skoro się go nie widziało? Na pewno to czysta głupota! Oczywiście po tym filmie nie stanę się jego fanką, ale będę darzyć go szacunkiem.
Dzięki temu filmowi zrozumiałam jak łatwo przychodzi mi uprzedzanie się do ludzi i rzeczy. Cieszę się, że dałam się namówić na ten film bo wyniosłam z niego coś dla siebie.
Obejrzyj i sam się przekonaj a nie sugeruj się komentarzami innych. Oceń na 1 albo na 10 tak jak będziesz uważał, ale dopiero po obejrzeniu.
Według mnie warto chociażby po to by samemu się przekonać czy miało się racje.
Pozdrawiam

MonroeMW

Dokładnie :) Ja nie jestem jego fanem ale ten chłopak ma niesamowity charakter.