Juz wole obejrzec Wodnika szuwarka lub Koziołka matołka niz ten kmiot
nie wiem dlaczego on jest taki popularny, nie obejrzałabym tego filmu nawet jakby mi za to zapłacili...
Kamilos szczerze?- jesteś najbardziej ograniczonym,ubogim w słownictwo userem na FW.
A wiesz co w tym wszystkim jest najśmieszniejsze?,że ty chyba nie jesteś już anty-fanem Biebera,ty wręcz stałeś się jego fanem...
Jesteś tu codziennie,ciągle o nim piszesz,szukasz linków i wiadomości o nim.On jest twoją manią,rozumiem że można czasami odwiedzać to forum ,ale nie codziennie jak robisz to ty!,i w jaki sposób to robisz.
Jest jeszcze ten drugi ass,filmaniak ale on jest dzieckiem więc jego rozumiem.Ty (sadząc po nicku) jesteś już dorosły ale poziomem rozumowania i wypowiedzi zostajesz 100 lat za gimbusami.
Powtarzasz z uporem maniaka te same teksty-Bieber niszczy dzieciom mózgi,otóż niszczy ale nienormalnym anty-fanom, ty jesteś idealnym tego przykładem.
I znowu uzytkownik Justin_Biber ma rację,ty kamilos naprawde jestes jakis nienormalny.Ciagle tu siedzisz i sie dziąsłujesz.Prawdziwym deklem na forum jestes ty,stac cie tylko na wyzwiska szczeniaku,zresztą to tyczy się was wszystkich kopniętych antyfanów biebera.Goracy,Obi,kamilos i zegan jak patrze na wasze tępe wpisy to dochodzę do wniosku że z jednej kupy jesteście ulepieni.Nie lubie biebera,dalam mu 1 ale nie trolluje na forum jak wy,wychodzi na to że jesteście jego maniakami jak user Biber trafnie zuwazyl.
A cóż takiego tak cię poruszyło?:)
Chłopaki piszcie wyrazniej lub mądrzej bo waszych wpisów nie idzie rozczytać:)
Przecież ja nic nie mówię tylko piszę:)
Uważaj bo twoje posty znikają równie szybko jak się pojawiają...
I mistrz Obi się pojawił:)
Gdzieś ty był jak cię nie było?,może poszukiwałeś rozumu w najdalszych zakątkach kosmosu?,spytałbym czy ci się udało odnalezć ale widząc że twój wpis zablokowano oznacza że nie:)
O ktoś usunął mój post, ale mniejsza o to, biber jesteś żałosnym użytecznym idiota( użytecznym dla samego biebera i producentów lansujących szajsowate pseudogwiazdy).
'Gdzieś ty był jak cię nie było?,może poszukiwałeś rozumu w najdalszych zakątkach kosmosu?,spytałbym czy ci się udało odnalezć ale widząc że twój wpis zablokowano oznacza że nie:)'
hahahahaa pocisk konkretny xd.
hahah wszyscy oceniają ten film na 1 a nikt z was nawet go nie obejrzał, jakie to żałosne :D.
na imdb spektakularne 1.1 a i to nie cieszy antyfanow ale ja jestem zadowolony tak samo jak ze szczateczki do zebow ktora dostalem na swieta
Niektorzy pisza "nieuzasadniona nienawisc" ja mam uzasadnienie. Widac je na zdjeciu glownym uzytkownika Justin_Bimber (moglem cos przekrecic :/ ) a oceniam ten film, bo wiem, ze to bedzie film "do dupy" biografia 16latka...
http://www.filmweb.pl/film/Justin+Bieber+Never+Say+Never-2011-593915/discussion/ Oo,1584073 -tu wiecej na ten temat xD
Nie oglądałam, ale wiem, że będzie to porażka tego roku. Może nawet zgarnie wszystkie Maliny? Po co robić film o pseudo gwiazdce, która dopiero co zdążyła się "wylansować"? Powody dla powstania tego filmu są dla mnie niezrozumiałe, podobnie jak przekaz (każdy może coś osiągnać... phi). Tak czy siak - NIEPOROZUMIENIE.