A Kac Wawa został ściągnięty od Kac Vegas, więc nie znasz się na filmach podając ten przykład. Osoba, która oglądała mało filmów lub dużo słabych nie ma gustu. Film jest beznadziejny i nic ani nikt tego nie zmieni .
dziecko <hehe> odezwała się staruszka, może babciu okularki bo chyba nie dowidzisz xD
No z całą pewnością starsza od ciebie. no he he he... zapomniałaś jeszcze napisać "lol" i "żal". Właśnie dowidzę dziecino twój imbecylizm dlatego odpisuje.
a ty co kopiujesz mnie ? czy książke o mnie piszesz? jeszcze do jakiejś mojej wypowiedzi masz zastrzeżenia. no jeśli masz powyżej 40 to cie podziwiam
sra ta ta dziecino, a ty się znowu pienisz ku mojej radości i tworzysz swoje pierdoły. Mam zastrzeżenia do twojego IQ.
pokazałaś już nie raz że czytać to ty nie umiesz, ale znów dałaś popis... nie wiedziałam że IQ to wypowiedz
Ok, postaram się napisać prościej byś pojęła w końcu. Niskie IQ = denne wypowiedzi, już wiesz zatem jaki masz problem. No chyba że dalej nie rozumiesz?
faktycznie musze się zgodzic że ten fil jest jak ''kac wawa'' (chociaż żadnego nie oglądałam i raczej nie zamierzam)
oba te filmy są poniżej dna
Zdanie ma podmiot i orzeczenie. - Proszę, Twoje duże litery. To, że nie dodałam emotikony, to nie znaczy, że mój komentarz był ironiczny. Suchary są śmieszne, jednak nie śmieszą tak szerokiej publiczności jak kawały. Twój komentarz był na prawdę na miejscu, więc nie ma potrzeby się denerwować. Nie wiem czy jesteś dziewczyną, czy chłopakiem, więc napiszę do człowieka. Mam nadzieję, że odebrałbyś inaczej ten komentarz, gdyby był on z emotikoną. Jeśli Cie uraziłam, to bardzo przepraszam.