PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593915}

Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Justin Bieber: Never Say Never
2011
3,7 12 tys. ocen
3,7 10 1 11509
5,0 3 krytyków
Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy
powrót do forum filmu Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Ten film jest przecież bardzo dobry! Tak dobry jak Kac Wawa :)

ocenił(a) film na 1
marchewa005

Słaba prowokacja.

FightClub_2

Słaby komentarz.

ocenił(a) film na 1
marchewa005

Ty na prawdę tak uważasz czy tylko udajesz?!

ocenił(a) film na 1
Dragomania

A Kac Wawa został ściągnięty od Kac Vegas, więc nie znasz się na filmach podając ten przykład. Osoba, która oglądała mało filmów lub dużo słabych nie ma gustu. Film jest beznadziejny i nic ani nikt tego nie zmieni .

ocenił(a) film na 1
karola031097_fw

dokładnie, zgadzam się!

Dragomania

udaję

ocenił(a) film na 1
marchewa005

to było pytanie retoryczne... ciężko takie stwierdzenie wziąć za prawdziwe

Dragomania

zgadzam się

Dragomania

Dziecko, czy ty wiesz co to jest pytanie retoryczne?

ocenił(a) film na 1
Lady_Konsternacja

dziecko <hehe> odezwała się staruszka, może babciu okularki bo chyba nie dowidzisz xD

Dragomania

No z całą pewnością starsza od ciebie. no he he he... zapomniałaś jeszcze napisać "lol" i "żal". Właśnie dowidzę dziecino twój imbecylizm dlatego odpisuje.

ocenił(a) film na 1
Lady_Konsternacja

a ty co kopiujesz mnie ? czy książke o mnie piszesz? jeszcze do jakiejś mojej wypowiedzi masz zastrzeżenia. no jeśli masz powyżej 40 to cie podziwiam

Dragomania

sra ta ta dziecino, a ty się znowu pienisz ku mojej radości i tworzysz swoje pierdoły. Mam zastrzeżenia do twojego IQ.

ocenił(a) film na 1
Lady_Konsternacja

pokazałaś już nie raz że czytać to ty nie umiesz, ale znów dałaś popis... nie wiedziałam że IQ to wypowiedz

Dragomania

Ok, postaram się napisać prościej byś pojęła w końcu. Niskie IQ = denne wypowiedzi, już wiesz zatem jaki masz problem. No chyba że dalej nie rozumiesz?

marchewa005

faktycznie musze się zgodzic że ten fil jest jak ''kac wawa'' (chociaż żadnego nie oglądałam i raczej nie zamierzam)
oba te filmy są poniżej dna

marchewa005

albo uważasz podobnie albo nie zrozumiałaś/łeś/łoś

ciemnogrod

Uważam podobnie.Zrozumiałem.

marchewa005

Mam taką nadzieję...

marchewa005

ale suchar. ale się uśmiałam.

Sleepwalker21

Zdanie zaczynamy od dużej litery

marchewa005

Zdanie ma podmiot i orzeczenie. - Proszę, Twoje duże litery. To, że nie dodałam emotikony, to nie znaczy, że mój komentarz był ironiczny. Suchary są śmieszne, jednak nie śmieszą tak szerokiej publiczności jak kawały. Twój komentarz był na prawdę na miejscu, więc nie ma potrzeby się denerwować. Nie wiem czy jesteś dziewczyną, czy chłopakiem, więc napiszę do człowieka. Mam nadzieję, że odebrałbyś inaczej ten komentarz, gdyby był on z emotikoną. Jeśli Cie uraziłam, to bardzo przepraszam.

Sleepwalker21

Jestem chłopakiem.

marchewa005

Dziewczyną w najbliższym czasie być nie zamierzam :).

marchewa005

Ok ;) Dzięki za uśmiech xD

ocenił(a) film na 1
marchewa005

To ironia, ciężcy ludzie.

Vedkonner

tjaaa....