Jeśli nie oglądaliście, dlaczego oceniacie? Przecież to bezsensowne. Możecie nie przepadać za Justinem Bieberem, ale to jest strona, w której oceniamy filmy, nie piosenkarzy. Prawda jest taka, że jesteście niedojrzali.
Żeby nie było oglądałem film. Cały. Z przymusu ,ale oglądałem. I jednego nie rozumiem gdzie on w sobie jest takim geniuszem w tym wieku? Dla mnie on jest ostatnią osobą ,która powinna mieć własną filmową biografię/autobiografię. A to ,że on jest taki szlachetny i tyle gra koncertów.. ŻART Każdy poważniejszy artysta gra tyle koncertów ,ale nie nagrywa o tym film. MOJA OCENA 1/10
Krytykujecie go, ale on na was ma na wszystkich wyje*** Ma po tyle kasy, że nie udźwigniecie udało mu się, że akurat tak wszyscy go Lovciają, zazdrościcie mu kasy i tyle. Nie powiem, bo jak pierwszy raz go zobaczyłem to śmiech na sali, być może. Teraz mi to na rękę niech robi co chce. Ale z tą Biografią to pojechał po bandzie w takim wieku i Biografia rozumiem jakby grał koncerty 20 lat czy jak będziesz dziadkiem o ile dożyje to wtedy niech wydaje Bio.
Już kilka osób starało się to wytłumaczyć, bez efektu, jak grochem o ścianę. Musisz poczekać aż w społeczeństwie znikną kompleksy, a ludzie naprawdę zaczną dorastać. Wtedy możesz próbować. Teraz to strata twojego czasu. Zrób coś, co naprawdę jesteś w stanie zrobić. Chcesz walczyć jedną szabelką z armią czerwonym? Ja już dawno przestałem. Naprawdę, szkoda zdrowia, ważne co ty myślisz. Jedyne czego możesz oczekiwać, to inwektywy. Ostrzegam.
A ja wam powiem jedno. Ludzie oceniają film nawet go nie oglądając z jednego prostego powodu. Justin jest na scenie muzycznej od niecałych 3 lat i każdy jego krok jest komentowany przez media, więc po co jeszcze iść i wydać pieniądze na coś co nam serwują dzień w dzień? Gdzie się nie obejrzę tam Bieber to Biber tamto. On zyska w moich oczach w momencie wyjścia spod wpływu wytwórni płytowej i sam zacznie kierować swoją karierą jak to zrobiła np. Carie Underwood. Stać go na naprawdę wiele ponieważ jest utalentowany i ma równo pod kopułą poza tym posiada wartości którymi cały czas się kieruje, a za autorytety obiera sobie wielkich tej branży. Powinien jeszcze podszkolić się w zakresie wokalu ale to inna bajka. Powiem szczerze, że jego targetem nie muszą być dzieci. Wystarczy żeby nagrywał kawałki na poziomie.