PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593915}

Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Justin Bieber: Never Say Never
2011
3,7 12 tys. ocen
3,7 10 1 11509
5,0 3 krytyków
Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy
powrót do forum filmu Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Oglądałam ten film z młodszą kuzynką, która w połowie poprosiła mnie o jego wyłączenie. Nie
chciałam oglądać więcej, nie dość że nie znoszę tego Biebera to jeszcze film był nudny jak flaki
z olejem.Jego historia w ogóle mnie nie wzruszyła,znam osoby które mają po 8 rodzeństwa,
chorą matke lub ojca, i nieraz muszą nawet kraść aby mieć co do gara włożyć,ale po co o tym
kogokolwiek informować,lepiej zrobić film o strasznie biednym Bieberze który ma takie smutne
życie :).Oczywiście, sielanki nie miał ale nie wydaje mi sie aby miał źle...
Jeśli chodzi o jego "talent" muzyczny, to w sumie chłopak go nie ma.Oczywiście nie ma złej
barwy i dosyć dobrze śpiewa równe piosenki bez niskich czy wysokich dźwięków, ale to potrafi
co 3 chłopak, to nie jest talent. Co do jego piosenek to potrzebuje pewnie z 5 dobrych
pracowników aby mu ją napisali, potem nagrywamy, maksimum przerabiamy głos,i wio do
sieci! Tak jak w temacie, ten film to totalne nieporozumienie :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
Sylviaa1234

boże jaki geniusz -,- chyba wiadomo że każda gwiazda ma swoją ekipe więc czemu tylko Justina za to hejtujesz ? -,- a tak nawiązując do twojej pierwszej wypowiedzi :"Jego historia w ogóle mnie nie wzruszyła,znam osoby które mają po 8 rodzeństwa,
chorą matke lub ojca, i nieraz muszą nawet kraść aby mieć co do gara włożyć,ale po co o tym
kogokolwiek informować,lepiej zrobić film o strasznie biednym Bieberze który ma takie smutne
życie :)"
jeśli nie wiesz to tytuł filmu to :"never say never"- nigdy nie mów nigdy. a nie "justin bieber-jego strasznie smutne życie" .
tak jak jest w tytule to jego biografia o tym żeby spełniać marzenia , i jeśli co 3 chłopak ma taki sam taleent -,- to czemu nie zrobi tak jak justin ? taki problem wrzucić do sieci filmik na którym śpiewa i rozesłać go ? żadna filozofia . robicie problemy z niczego podobało ci się - fajnie . nie podobało się i był nudny- jeszcze lepiej , każdy lubi coś innego więc dajcie już spokój -,-

ocenił(a) film na 1
ananasowax3

No właśnie wyraziłam swoją opinie,ja tego nie ciągnę,to ty zaczynasz nową dyskusje.
Ale chodzi mi o całokształt, wszystkie puste faneczki biebera piszą po obejrzeniu filmu ile to on musiał osiągnąć,jakie on miał ciężkie życie, jak musiał zarabiać na mamę i grać za pieniądze-tragedia.
Dziewczyno, wiesz ile filmików z większym talentem bądź takim samym jak ten twój Justin ma,jest na YT? I to z wieloma tysiącami wejść, ale nikt ich już nie promuje na skale światową jak Justina, nie wiem czemu, być może dlatego że mają słabe piosenki, a być może dlatego, że to im sie już po prostu nie sprzeda dobrze, jest już dużo popowych gwiazdeczek z Ameryki, i następna dużo by zysku nie dała producentom.
Tak czy inaczej, Justin to jedno wielkie gówno które jest już zastąpione innym gównem, mianowicie One Direction, za pare lat One Direction zostanie zastąpione innym gównem, i tak dalej, i tak dalej...

ocenił(a) film na 9
Sylviaa1234

bo tylko twoi idole to mega wielkie gwiazdy ..... -,-

ocenił(a) film na 1
ananasowax3

Muzyka której słucham ma przesłanie,jest ponad czasowa,wiele wykonawców już nie żyje a i tak jest o nich głośno.O Bieberze za kilka lat nikt nie będzie pamiętał, to pewne.A wg mam szacunek do każdej muzyki,nawet do One Direction choć ich nie lubię, ale gdy Justin na Twitterze pomylił Polskę z Rosją to po 1 padłam, po 2 stwierdziłam że jest kompletnym idiotom a do idiotów nie mam szacunku. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
Sylviaa1234

Nie możesz zrozumieć że jest słaby z geografi,w jednym programie nie wiedział że Niemcy to takie państwo w europie.
Każdy jest z czegoś słaby on jest z geografi.

użytkownik usunięty
Spiderman_filmaniak

W tym przypadku nie można powiedzieć, że on jest słaby z geografii. On jest po prostu debilem, któremu sodówka uderzyła do głowy i nie dostrzega, że kompromituje się na każdym kroku. Smutne, ale prawdziwe. Nie dość, że jest homosiem i beztalenciem, to jeszcze pustakiem...

ocenił(a) film na 10

Odezwał się te ten co umie wszystko najlepiej.
Wątpie żebyś z wszystkiego był orłem.
"Beztalenciem" sto razy lepszym od ciebie.
Założe się że nie znasz a ni jednej jego piosenki i filmu też nie oglądałeś i nic o nim nie wiesz,więc nie wyśilaj się tak.

użytkownik usunięty
Spiderman_filmaniak

Wiem o nim wystarczająco. Skończ już go bronić na każdym kroku, bo nic z tego nie masz, a jedynie się kompromitujesz.

ocenił(a) film na 10

No dużo plotek o nim wiesz,czyli prawie 0 prawdy.

ocenił(a) film na 1
Spiderman_filmaniak

Znalazł się ten który wie o nim 100 % prawdy.
Człowieku zrozum, że on jest na 2 końcu ziemi, jakbyś sie nie postarał i tak jakoś połowa rzeczy które przeczytasz bądź o nich usłyszysz będzie kłamstwem.Nie znasz go osobiście i jego życia, nie wiesz jaki jest.
A ok,można być słabym z geografi,sama nie miałam 6 z tego przedmiotu ale aby pomylić Polskę z Rosją to nie wystarczy być "słabym z geografi" tylko trzeba być idiotą.

ocenił(a) film na 10
Sylviaa1234

A czym Polska zasłużyła żeby ją znać w Stanach ?

ocenił(a) film na 1
Spiderman_filmaniak

Niczym,ale chłopak pewnie długo szykował się do koncertu w Polsce,tysiące osób mówiło mu że jedzie do Polski,ale nie on nie jedzie do Polski tylko Rosji.Powinien mieć troche szacunku bo jednak dla wielu faneczek i fanów biebera to był najważniejszy dzień w życiu,cieszyli ryja wszędzie że zobaczą swojego idola itp.Ale ja tam wiedziałam od początku jego "spektakularnej" kariery że mu nie zależy czy śpiewa dla Polski dla Rosji czy Kambodży tylko na kasie( no dobra,może na początku przez 1 rok+- jeszcze zależało mu na fanach).

ocenił(a) film na 1
Sylviaa1234

Tak nie do tematu ale mnie to rozbraja ;http://allegro.pl/piasek-po-ktorym-chodzil-justin-bieber-i3405784339.html
7 osób licytuje XD
Fanki Biebera to serio najgłupszy fandom na świecie...

ocenił(a) film na 10
Sylviaa1234

"Szykował" hahaha on ma ponad 100 koncertów rocznie na całym świecie a o koncercie w polsce dowiedział się miesiąc przed bo w ten dzień miał być koncert w Francji.
Myślisz że mnie to nie wkurzyło że pomylił Polske z Rosją ? tak wkurzyło,ale wtedy przypomniałem sobie kilka innych jego wpadek np Niemcy i wiele innych i jakoś nikt mu tego tak nie przypomina jak Polacy którzy czują się urażenie,to co powiedział o Niemcach było głupie,ale nikt mu tego tak nie wypomianł jak Polacy.

ocenił(a) film na 1
Spiderman_filmaniak

Ja się tam bardzo ciesze że mu to wypominamy, nie raz jak jakieś tępe 12 letnie dziecko będzie pisać ze Justin jest taki super extra nieomylny i w ogóle, można mu powiedzieć o tym i BUM-czar pryśnie.
Po za tym, nie tylko on ma wiele koncertów na świecie, było wiele wspaniałych i troche mniej artystów/zespołów którzy przyjechali do Polski na koncert np. Green Day,Paul McCartney,Rihanna,Iron Maiden,System Of A Down,Oceana,Nickelback i długo by tak wymieniać, ale czy oni pomylili Rosje z Polską?Nie. A niektórzy są na pewno nie mniej zapracowani niż Bieber.

Sylviaa1234

Nasz Spiderman nie dostrzega chyba że z wielką mocą przychodzi wielka odpowiedzialność.

ocenił(a) film na 1
Widzewiak_1910

Dokładnie!
Jak pisałam wcześniej już jego miejsce częściowo zastąpiło Łon Dajrekszyn, bo jest o nich głośniej. Gdzie sie podziały czasy gdzie słuchało się prawdziwej muzyki i wykonawców,którzy grają kilkanaście lat, i grają muzykę z przesłaniem a nie popowe gówno w którym 90% piosenek to piosenki o tym jak bardzo zostali zranieni przez miłość,jak oni cierpią, masakra.

ocenił(a) film na 10
Widzewiak_1910

To ty skoncz z tym.

ocenił(a) film na 1
Spiderman_filmaniak

Dobra człowieku nie komentuj bo widzisz że większość osób w tym poście po prostu Biebera nie lubi, a po co masz się denerwować,leszcze ci żyłka w główce pęknie i co będzie.

ocenił(a) film na 10
Sylviaa1234

Ja się nie denerwuje.
Jak by się wypowiadali w normalny spośob o nim nie pisał,ale jak ktoś pisze c*uj,c*el,p*dał,p*zda to mnie wkurza.

ocenił(a) film na 1
Spiderman_filmaniak

Każdy ma jakieś zdanie o nim,ktoś go kocha inny nienawidzi.I ta kłótnia jest bez sensu bo i tak każdy pozostanie przy swoim.

użytkownik usunięty
Spiderman_filmaniak

I wkurza ciebie bardzo słusznie, zetknięcie z motłochem powinno wkurzać. Nie uważam Biebera za talent, ale mogę to napisać właśnie tak: "Nie uważam Biebera za talent". To wcale nie jest takie trudne :).

ocenił(a) film na 10
Widzewiak_1910

No jakoś ci nie wierzę.

Spiderman_filmaniak

a wy wszyscy z ortografii...

Sylviaa1234

Zgadzam się z Widzewiakiem "Bieber" (ten który rzecz jasna został wprowadzony do obiegu) jest produktem Ushera i gościa który wypromował "Gagnam style"(i nasuwa się wniosek że każde g**no można wylansować). Dzieci (jak zwał tak zwał) sterują rynkiem show-biznesu logiczne więc ze tłumom rozhisteryzowanych dziewczynek potrzebny wręcz był ktoś za kim mogłyby latać.Bieber pracuje tylko wykreowanym wizerunkiem i onieśmiela choćby swoim bytem (;..Dzieci podniecają się jego wyglądem, a po koncercie szczegółowo opisują koszulkę Biebera, fryzyrę, i oczywiście Biebera bez koszulki (sama słyszałam). To beztalencie a w dodatku uosobienie ówczesnej hipokryzji; w tej muzyce jak zresztą w samym tym dzieciaku nie ma nic prawdziwego(!) A za kilka lat wypali się wizerunek nastolatka i co wtedy stanie się z np 30-letnim Bieberem?. Biografia (wówczas 17-latka)ma stopniowo przygotowywać Jego i Nas do końca Bieberomanii..ale po Nim tą ścieżką będzie szło jeszcze wielu (dla Mnie Niestety a dla Was dziewczynki "hurra").................... A poza tym I LovE Rock, Blues Rock I Hard Rock:):):):) No I Heavy Metal:):):)l(wywodzi się z Hard Rocka a nie z metalu!) no metalu(szczególnie Nu Metalu) też czasem posłucham ;) Jak chcecie naprawdę dobrą muzykę zapoznajcie się bliżej z tymi gatunkami
LED ZEPPELIN ZAWSZE BĘDZIE ISTNIAŁ,NIE W TELEWIZJI I NIE W INTERNECIE LECZ W GŁOWACH I SERCACH LUDZI "MĄDRZEJSZYCH" :):):)

ocenił(a) film na 1
Widzewiak_1910

Niezależnie jakiej kto muzyki słucha,ale ważne aby była to muzyka a to coś co nazywa się "śpiewanie" Justina z muzyką ma nie wiele wspólnego.

Widzewiak_1910

Raczej "ujęłaś" ^^ jestem dziewczyną ;) . Poza tym miłym zaskoczeniem jest spotkać kogoś trzeźwo myślącego ;) :)
PS:Led Zeppelin dla mnie są zajebiście zajebiści!! ;):););)

Sylviaa1234

Nie ma to jak kłótnie na internetowych forach. Zero szacunku od kogoś, kto pisze że szanuje wszystkich. Wszyscy hejtują, pisząc że nie hejtują. Zacznijcie w końcu szanować gusta innych oraz siebie nawzajem.

Sylviaa1234

Trochę nie rozumiem dlaczego, ale ok. Chodziło mi raczej o to, jak tutaj wszyscy zaczęli hejtować nie tylko Biebera, ale i siebie nawzajem. Trochę też wydaje mi się nielogiczne to, jak ktoś pisze coś w stylu, że szanuje każdą muzykę, a hejtuje np. Biebera. Niezależnie od tego jak go nienawidzicie, jest on przedstawicielem jednego z gatunków muzycznych, jest artystą, piosenkarzem. Tworzy muzykę, hejtując go, a mimo to pisząc, że szanuje się każdą muzykę, niektórzy wykluczają samych siebie.

ewcia98

Szanuj bliźniego jak siebie samego. ;)

ewcia98

Nie uważam, że jest artystą, ale jest piosenkarzem i ktoś go tam słucha.
Po ilości komentów, widać, że były wakacje :).