PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593915}

Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Justin Bieber: Never Say Never
2011
3,7 12 tys. ocen
3,7 10 1 11509
5,0 3 krytyków
Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy
powrót do forum filmu Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Zauważyłem że 90% mężczyzn (okay, chłopców) zaczyna robić się nerwowych kiedy widzą kogoś, kto jest uważany przez kobiety jako atrakcyjnego (pomijając fakt, że nie uważam żeby Justin Bieber miał jakoś atrakcyjne rysy twarzy, ale okay). Tak samo jest z Robertem Pattinsonem i Leonardo Di Caprio. Ktoś tutaj ma naprawdę sporo kompleksów.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
freakingduffy

jestem dziewczyną, a nie uważam za atrakcyjnego Biebera ani Pattinsona. wręcz przeciwnie..

ocenił(a) film na 1
truskawkowa_migotka

Widać że są jeszcze dziewczyny na poziomie. Brawo tak trzymać.

freakingduffy

Kobiety uważają go za przystojnego? No, jeśli 13-latki nazwać kobietami, to może...

użytkownik usunięty
kacperpiotrkow2

Słuszna uwaga.

freakingduffy

całe szczęście jego fanki to nie mój target wiekowy więc nie ma konfliktu interesów. Jak bym spotkał jakąś 20 rozmarzoną o nim to dałbym sobie z nią spokój. Nie ma się co spinać bo trole na tym żerują, trzeba poprostu liczyć że szał na niego skończy się tak samo efektownie jak się zaczął.

scoobydoo19911

"Kobiety uważają go za przystojnego? No, jeśli 13-latki nazwać kobietami, to może..."

Zakładam, że większość osób które z jakiegoś dziwnego powodu przejmują się nim mają gdzieś 13-17 lat, więc zdecydowałem się użyć takiego określenia.

freakingduffy

buahahaha kompleksy a kto kocha sie w kasie ten nie ma kompleksow co nie najpierw skoncz szkole dziecko drogie tsak bys nie musiaa miec bogatego meza ktory bedzie mia cie po jedno ....

użytkownik usunięty
freakingduffy

Nie prawda, po prostu nie. Tu chodzi o to, że to jest dziecko i robią o nim cholerny film biograficzny. Myślałem, że to logiczne. -_-'