PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593915}

Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Justin Bieber: Never Say Never
2011
3,7 12 tys. ocen
3,7 10 1 11509
5,0 3 krytyków
Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy
powrót do forum filmu Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

dla tego wielkiego artysty,mimo młodego wieku osiągnął to czego innym się nigdy nie uda.Przy nim nawet M.Jackson zostaje w cieniu.

10/10

kozak80

dzięki Jacksonowi jego koncerty wyglądają tak jak wyglądają

ocenił(a) film na 1
kozak80

wielkiego artysty :D dobre - przereklamanowego gnojka miales na mysli ktory "tworzy " "muzyke" dla 10-12 latkow

sethas

Tak tworzy świetną muzyke przynoszącą dzieciakom wiele radości i chwała mu za to!

ocenił(a) film na 1
kozak80

Raczej tworzy muzykę lansującą dzieciom mózgi. Najpierw Tokio Burdelik, a teraz ten Bimber. Szkoda gadać. Dość już tej żenady.

Kamilos1992

I co zrobisz?,sfajdasz sie w portki?

Justin jest dobrym młodym wokalistą,i umie grać na instrumentach podczas gdy ty nie potrafisz odpisać w jednym poście-to jest żenada.

ocenił(a) film na 1
kozak80

Hahaha, ''jest dobrym młodym wokalistą,i umie grać na instrumentach''- ten tekst mnie rozwalił po mimo że żyje na tym świeci 16 lat w życiu nie słyszałem takiej bzdury. okej nie mówie że nie umie śpiewać, ale nie róbcie z nie go gwiazdy muzycznej i filmowej !!! na tym świecie żyją dziesiątki tysięcy młodych ludzi i artystów któremu Justynka nie dorasta do pięt. A dlaczego To właśnie on stał sie popularny? Odpowiedź brzmi, ponieważ Gruby murzynek którego wódz sprzedał białym za paczke fajek
(chyba Sean Kingston) aby zarobić troche mamony wypromował gówniarza i stał sie sławny.

ocenił(a) film na 1
sethas

Dokładnie.

ocenił(a) film na 1
kozak80

Michael Jackson w grobie się przewraca.

ocenił(a) film na 3
kozak80

Słabiutka prowokacja.... Hm, ten film ma tak niską ocenę, że aż go muszę zobaczyć;] Nie będę przecież wstawiała mu jedynki bezpodstawnie tak jak 3 tysiące osób.

platyna_2

Ma niskom ocene bo trolle dajo jedynki bez oglondania

kozak80

Ja to gówno oglądałem i wystawiłem 1/10 po napisach końcowych.

ocenił(a) film na 9
waldeck

najwidoczniej do tego filmu trzeba dojrzeć . ten film jest na prawdę mocny ... z przyjaciółką nie byłyśmy jego fankami, ale gdy oglądałyśmy film , to przez cały płakałyśmy ... teraz go po prostu lubię . Ale nie można powiedzieć , że nie ma talentu bo to by było jedno wielkie KŁAMSTWO : )

ocenił(a) film na 1
ignorace

Dziewczynko może raczej sie nie wypowiadaj bo jak widze że dałaś 10/10 <3, to mnie krew zalewa, Boże dlaczego?!?
To także sie tyczy innych filmów jak widzę denne masowo powstające produkcje ocenione na 10 to myślę o żesz k....wa!

ocenił(a) film na 3
ignorace

<szlocha cichutko skulona w kącie i nadal pojąć nie może>...

kozak80

hahahahaah - przepraszam, musiałam się wyśmiać. Boże, dziewczyno, brzmisz jak natchniona 12-latka. Co to w ogóle jest - biografia kogoś, kto przeżył niewiele?

ocenił(a) film na 9
geefri

pf , no i co z tego ? jak ktoś nie widzi nic w tym filmie to jest z nim coś nie tak . A jak go tak nie lubisz , to po co w ogóle wchodziłaś na tą stronę poświęconą tej biografii ? kur.wa , i mogę być tą dwunastolatką , i co z tego ? to znaczy , że nie mogę mieć swojego zdania ? nie mogę się wypowiadać ? ogarnij życie , potem pisz .

ignorace

nie mówię, że Ty brzmisz jak natchniona 12-latka, krążą plotki, że nie tylko 12-latki są jego fankami, ale ta dziewczyna - owszem. Przede wszystkim - hołd, ale komu? Hołd chłopcu, który wydał jedną płytę i nie oszukujmy się - nie podbiła listy przebojów do tego stopnia, żeby porównywać go do MJ (którego nie słucham, ale szanuję). Zastanówmy się - ile w historii muzyki było takich przejściowych gwiazdek? Wiele, na prawdę. Nie jestem w stanie ich tutaj wymieniać, bo nigdy nie słuchałam ich, ale taki przykład jeszcze z niedawna, może 4 lata temu popularne było Tokio Hotel. A teraz? Teraz słuchają ich nieliczni, z tego co się orientuję. Moda na nich minęła. Z Bieberem jest podobnie - m tyle samo fanów, co antyfanów, nie gra ambitnej muzyki ( tak, pewnie zaraz ktoś podniesie krzyk - no, ale jak to nie? Ktoś w jednym z dwóch tematów porównywał tekst najpopularniejszej piosenki Biebera z tekstem Nirvany. Jeżeli chodzi o tekst, różnica spora. Wiele można podać takich przykładów - jeżeli chcesz, mogę nawet teraz) i jego popularność jest raczej sezonowa. Nie wniósł do popu nic - nie jest MJ, nie jest Madonną, ba, nawet Lady Gagą nie jest ( nie wiem, nie znam się na muzyce pop, ale teraz chyba LG jest najpopularniejsza?). Co do tego po co weszłam na jego stronę - koleżanka przesłała mi link i napisała (cytuję, a co mi tam) "Załamałam się, Kurt przewracałby się w grobie, gdyby go miał, a biedny Axl pewnie znowu rzyga, stąd mu się takie głupie płyty biorą". Nie wiem czy wiesz o kim pisała, ale swoją drogą polecam się zainteresować (i polecam "Sid i Nancy", skoro lubisz biograficzne, poruszające filmy - jest o brudzie, dragach, seksie i o wsyzstkim tym, co nie jest bajkowe. Tylko koniec jest jak z bajki. Tyle, że z bajki nie dla dzieci, nie wiem czy zrozumiesz co mam na myśli, nieważne). A z ciekawości zapytam - ile masz lat? I na koniec dodam - powiem, że ogarnęłam życie na łożu śmierci. Życia nie ogarnia się w 5 minut, w miesiąc ani nawet w 20 lat.

ocenił(a) film na 9
geefri

ja nic tutaj nie mówiłam o jakimś hołdzie , bo ja też uważam , że nie powinno się go z MJ porównywać , bo on nie dorasta mu do pięt ( Bieber ) . Ale też wkurza mnie to jak ktoś mówi , że to jakiś gówniarz , że nic nie osiągnął .... no jak to nic ? Jest znany na całym świecie , wydał dwie płyty , stworzył swój zapach perfum , ma mnóstwo fanów ... anty fanów też , ale co to za gwiazda bez anty fanów ? jak dla mnie to nie można go nazwać gówniarzem . Przecież on nic złego nie robi ... nie przechwala się jaką to sławę zdobył , ile ma pieniędzy . Może na początku miał dziecinny głos i był taki ogólnie dziecinny , ale teraz jest o wiele poważniejszy , i ma znacznie lepsze piosenki niż wcześnie . Ja nigdy nie uważałam , że wniósł coś do świata muzyki , bo nie wniósł . I z tym całkowicie się z tobą zgadzam , ale jak ktoś powie że lubi Biebera , to inni mówią - Ale to baba itp. Gdzie tu widzą babe ? teraz się zmienił z wyglądu jak i ze stylu ... ja rozumiem , że nie każdy musi być jego fanem , ja go tylko lubię . Czasami mnie wkurza czasami go jeszcze bardziej lubię . Ale nawet jak w pewnych momentach mnie wkurzy , to to ignoruję . Nie komentuję tego nie wiadomo w jaki sposób i go nie wyzywam . Więc jak po prostu go nie lubicie , to ignorujcie go , bo po co Wam to ? co wam to da , że go zwyzywacie na jakimś portalu ? Mam 14 lat ....

ignorace

Cóż, że jest gówniarzem nie mówiłsm, bo w sumie jest starszy ode mnie. Mężczyzną też dla mnie jeszcze nie jest - nie śledzę tego, co robi, ale jego wygląd nadal nie jest jeszcze do końca męski. Myślę, że wciąż jeszcze wygląda jak chłopiec o gładkiej buźce. Zresztą, działają mi na nerwy jego włosy, nieważne. Dla mnie nie osiągnął wiele, a przynajmniej na razie nie - z wnikliwą oceną powstrzymam się jeszcze na parę lat - tak na prawdę możemy powiedzieć, że coś osiągnął za kilka lat, zobaczymy czy był kolejnym sezonowym idolem nastolatkiem czy kimś więcej. Co do baby - fakt, nie wygląda jak kobieta, a już na pewno nie wtedy, gdy porównamy ich do naszych polskich gwiazd "na topie" - Szpaka i Madoxa (którego lubię, sympatyczny z niego tranwescyta ;D). Co nam da zwyzywanie go na jakimś portalu? Myślę, że w większości to nie jest atak na niego, tylko na fanki typu dziewczyna, która założyła ten temat. Na jego stronie roi się aż dziewczyn, które mają na jego punkcie obsesję i byłoby ich zapewne więcej gdyby nie było tylu antyfanów. | Właśnie myślałam, że raczej 12 lat nie masz, brzmisz rozsądnie. ; ) Cóż, zobaczymy, może kiedyś będziemy bardziej zgodne, w jakimś innym temacie, na jakiś inny temat, bo wydajesz się ok ;)

ocenił(a) film na 9
geefri

Miałam na myśli ,że ogólnie mówią na niego , że jest gówniarzem : ) Fakt , mężczyzną jeszcze go nazwać nie można . no właśnie zobaczymy jak to z nim będzie ... dziękuję , a jeśli można wiedzieć to Ty ile masz lat ? No może będziemy : ) Ale z tego co zauważyłam pod względem filmowym mamy zupełnie inne gusty : D

ignorace

Jestem niedużo starsza, właściwie prawie wcale- bo mam 15 lat. Cóż, gusta się zmieniają, więc może kiedyś akurat ;)

kozak80

Ten Szmaciarz nie pozostaje nawet w cieniu gówna a co ty tu mówisz o Jacksonie ...

Gotrek09

dobrze ujęte ; ) Przecież MJ to ikona popu, zaś ten chłopiec, no coż... nie do końca. Sezonowa gwiazdka, ot i co! Jego fanki wyrosną kiedyś z Justinka, a samego Justinka zastąpi inny Justinek!

ocenił(a) film na 1
Gotrek09

Jacksona sądzono o pedofilię,do końca nie wiadomo czy nie ruchał dzieciaków a Justin to natolatek z pasją.

ocenił(a) film na 9
kozak80

Lubię Biebera i uważam , że ma talent i wokalny i instrumentalny . Ale wstydziłbyś się tak o zmarłym wypowiadać , że '' ruchał '' dzieciaki -.-

ignorace

NIE twierdzę że tak było po prostu do końca nie wiadomo czy nie posuwał dzieci,byly rozprawy a potem wszystko ucichło,może tak może nie,nie wiem.

kozak80

tego nie udowodniono, a jeśli nie jesteś tego pewien, to nie wypada nawet tak mówić, bo ja w to akurat nie wierzę, był nieco ekscentryczny, i lubił dzieciaki, ale to nie znaczy że był pedofilem, bo jakaś gruba świnia go o to oskarżyła by wyłudzić pieniądze.

kozak80

Polecam a) przeczytać książkę Aphrodite Jones pt. "Conspiracy", b) skonfrontować swoje szemrane informacje z faktami chociażby przy pomocy internetu (korzystając z wiarygodnych źródeł, nie brukowców), c) przestać być ignorantem. Krew zalewa człowieka, kiedy czyta coś tak absurdalnego. Że jeszcze ma mnie co zalewać po tylu razach.

Ps. Co ja robię w tym wątku??? Czasami sama siebie zaskakuję.

Billie_Jinx

a nawet jeśli biebero ma talent to jest fajansem i nie umie go wykorzystać. bo logiczne jest że śpiewając taką muzykę krąg twoich fanów kończy się na wieku 12 lat. i nie twierdzę tego bo jestem jego mega antyfanką. nie, on rzeczywiście ma talent, bo ma głos. ale jest również rozwydrzonym przez show-biznes bachorem i nie wie jeszcze co to dobra muzyka. on śpiewa dla masy, to co mu nakaże jego menadżer. myślę że z wiekiem trochę dojrzeje (jeśli w ogóle utrzyma się 'na topie') i będzie śpiewał muzykę na pokrój Justin'a Timberlake'a który bądź co bądź zaczynał podobnie, tyle że w boysbandzie (ten sam gatunek muzyki, miał wtedy 14 lat). tyle na ten temat. ; ) film tylko przeleciałam trzy po trzy bo jego osoba mnie nie interesuje, oceniać nie zamierzam,