PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593915}

Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Justin Bieber: Never Say Never
2011
3,7 12 tys. ocen
3,7 10 1 11509
5,0 3 krytyków
Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy
powrót do forum filmu Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Przykra sprawa, wszyscy bulwersują się, że to jest BIOGRAFIA zwykłego nastolatka, który nadal żyje i niczym się nie zasłużył. To jest FILM BIOGRAFICZNY, czyli oparty na życiu prawdziwego człowieka, jego życiem inspirowany, usiłujący pokazać, że każdy ma szansę i że sukces jest w zasięgu ręki. Nie znam się na gwiazdach pop kultury, nie czytam Pudelka, ale SŁYSZĘ, że chłopak ma świetny głos i wygrywa życie, robi karierę, spełnia się i jest ustawiony do końca żywota i można się tylko domyślać się, że antyfani to ludzie, którzy nie mogą się pogodzić z faktem, że gość ma 16 lat, kilka płyt na koncie i film, który trafił do kin na całym świecie. ZAZDROOOOŚĆ i kropka.

malosz

No sry ale nie trzeba tu filmu by wiedzieć że jeśli się coś chce osiągnąć to się osiąga, wystarczy odrobina wiary, ale nie w tym rzecz, rzecz w tym, że on wcale nie ma głosu, a sławę zdobył poprzez dzieci wychowywane na Disney Channel, on wyje nie śpiewa, a nic by tez nie osiągnął, gdyby ktoś nie wszedł na You tuba i nie postanowił na nim zarobić, a że jemu się udało zarobić parę groszy to niech ma i niech się cieszy, wisi mi to, nie jestem wcale zazdrosny, bo mam tyle pieniędzy ile mam nie mam limuzyn pałaców, ale jestem Happy z tego co mam i więcej nawet nie chcę, więc nie opowiadaj bzdur bo tylko się ośmieszasz.

malosz

,,świetny głos "- dobry żart
Po raz kolejny powtórzę, że nie ma mu czego zazdrościć- może i ma kasę, ale co z tego, skoro jest jednym z najbardziej znienawidzonych gwiazd na świecie, jest wyśmiewany i uważany za beztalencie przez wszystkich poza jego fankami, z których spora część to psychopatki, podobne do tych co zamieszczały obraźliwe komentarze w necie pod adresem dziewczyny, która sprzątnęła mu grammy sprzed nosa. bejber nie może w spokoju na ulicę wyjść, bo albo obsiądą go psychofanki, albo paparazzi albo usłyszy wyzwiska pod swoim adresem? I czego mu zazdrościć?

ObiWanKenobi444

Dokładnie, Popieram w 100% :)

ocenił(a) film na 10
Gotrek09

A ja zgadzam się w 100% z autorem tematu.
I chłopak naprawdę ma dobry głos a poza tym świetnie tańczy, gra na 3 instrumentach i jest bardzo przystojny- liczba fanek mówi sama za siebie.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
SLUmaniak

Nie mamy ze sobą nic wspólnego, ale często jest mi wstyd za ludzi takich jak ty -,-

SLUmaniak

Żałosna wypowiedz na poziomie gimnazjum. Ech, jaki idol tacy fani

ObiWanKenobi444

Przyganiał kocioł garnkowi...

Ty i ten jegomośc z SLU w nicku prezentujecie ten sam poziom (zgadnij jaki:)),czyżbys zapomniał jak jeszcze kilka tygodni temu bluzgales tu na forum?,ale że kilka osób cię zgasiło to próbujesz teraz kamuflować się ze swoim prostactwem:)

"Ech, jaki idol tacy fani "

Już dawno o tym wspominałem,miło mi że za mną powtarzasz":)

Tak poza tym to witam wszystkich:)

Justin_Biber

Bluzgalem głównie ciebie bo sobie na to zasłużyłeś, SLU i ty to ten sam poziom.

ObiWanKenobi444

Głównie czy tylko na mnie?

Tak czy siak są ludzie na forum którzy na mnie nie bluzgali a potrafili ze mną normalnie dyskutować,jak widzisz tego typu zachowania na forum nikomu na dobre nie wyszły.

Co do SLU to nie mój poziom ponieważ nie klnę, nie słucham Peji,nie szerzę głupoty więc nie wiem skąd takie skojarzenia:)

Justin_Biber

Tak się składa że SLU i ty macie wspólnego marnego idola, więc jesteście na tym samym poziomie.

ObiWanKenobi444

To by miało ręce i nogi gdyby nie fakt że Bieber moim idolem nie jest:)

Justin_Biber

Ale go bronisz i atakujesz głównie antyfanów, więc w sumie na jedno wychodzi. A poza tym skoro go bronisz to pewnie go lubisz, no nie?

malosz

jak sie lubi damskie głosy to faktycznie jest niezły :)

wojtek2994

Z drugiej strony nie obrażajmy damskich wokali ;)

ocenił(a) film na 1
malosz

Za gościem nie przepadam ale osoby które go lubią muszą mnie zrozumieć. Według mnie to jest głupota żeby 17 letni dzieciak robił o sobie biografie(bo w końcu co może w niej zamieścić ?? Okres przedszkolny, podstawówke i pierwsze filmiki na YouTube ??) Jak już tak bardzo tego pragnie to niech poczeka do, powiedzmy 30 badź 35 roku życia :P Proszę tylko bez trolowania i obraz...

ocenił(a) film na 1
malosz

Czego mu zazdrościć ? Tego że jest pedałem ? Tego że zamiast śpiewać to piszczy ? Tego że ośmiesza muzykę ? Tego że jest obrazą płci męskiej ? Nie, my mu niczego nie zazdrościmy. Jego muzyka jest denna, pusta i prymitywna. Niszczy małolatom mózgi. Bimber to kolejne gówno typu Tokio Hotel. Takich jak Bimber powinno się tępić za pedalstwo i ogłupianie dzieci. Taka jest prawda.

malosz

Osobiście za nim nie przepadam, ale bez przesady... Dużo prawdy jest w powiedzeniu,że o gustach się nie dyskutuje. Ja jestem obojętna, nie obchodzi mnie to co robi, z kim, i gdzie. Nie słucham jego piosenek i nie mam potrzeby wyzywania go na forum, gdzie powinno się pisać o filmach... Film jest kontrowersyjny, ale jak macie wystawiać 1 nie oglądając, a dlatego że nie lubicie jakiegoś tam dzieciaczka to może sobie darujcie.

gryma

Sie chcialem wtrącic ze i ja jestem neutralny w stosunku do tego dzieciaka. Wiem tyle ze od zawsze chcial spiewac, nagrywal sie i wrzocal to na youtuba, tam go jakas gwiazda czy inny producent wypatrzyli i chlopak zaczą robic kariere. Ale jest i druga strona medalu, stal sie zabawka dla inwestorow, wątpie zeby on sam pisal sobie piosenki, ktos mu podklada kartke pod nos, mówi mu co ma robić i czeka aż kasa splynie. Jak dla mnie do du.y takie spiewanie.
A co do jego dziewczecego glosu - mutacji jeszcze nie przeszedl moze :) a do tego ze ma tyle fanek wcale nie mowi ze jest przystojny :) Zobaczcie na rockmanow starej daty, ładni ? a ile maja fanek :)
ps. ten kawalek JB z Ludacrisem całekiem mozna poslochac :P

malosz

Nie ma czego zazdrościć i nie zazdroszczę tego że znaleźli sobie nową maskotkę do robienia pieniędzy, pewnie Disney Channel i ich produkcje już nie zarabiały tak na nastolatkach więc coś nowego trzeba było wprowadzić, współczuję tylko mu a nie zazdroszczę - tego co z niego zrobili, ofiara "holyłudu", bogactwa gdy ma się 15 lat itp. Nie wiem co z nim będzie za 10 lat ale bardzo prawdopodobne że zobaczę nagłówki "10 lat temu kochały się w nim wszystkie nastolatki - teraz ma problemy z narkotykami" lub podobne.

A sam film to kolejny sposób na zarobienie kasy, ostatnio "artyści" muszą mieć film o sobie, swoją markę ciuchów, zapach, rolę w serialu i nie wiem co jeszcze, właśnie po tym można poznać że jest to pajac-showman a nie muzyk (np. Lady Gaga która bardziej stawia na stroje i opinię wariatki i tym podobni co żyją z afer a nie z muzyki). Poważny wykonawca zajmuje się muzyką, a jak robisz wszystko to wiadomo że nic nie zrobisz dobrze.

No i na koniec - mam do niego taki sam stosunek co do innych ludzi nie umiejących robić muzyki a pajacujących zamiast tego, i nic dziwnego bo jak widać zawsze zrobią kasę na pajacach głupszych od nich.

ocenił(a) film na 1
Writer

"nigdy nie mow nigdy" ale osoba to mówiąca powiedziała to do tej pory dwa razy najmniej D: