PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593915}

Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Justin Bieber: Never Say Never
2011
3,7 12 tys. ocen
3,7 10 1 11509
5,0 3 krytyków
Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy
powrót do forum filmu Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Film biograficzny o szesnastolatku, SICK! powód? chcieli zarobić na nastolatkach-pokemonach, dopóki postać jest popularna. komercyjna "muzyka", komercyjny film, komercyjna dziewczynka. tyle w temacie

ocenił(a) film na 1
jk_wawrzyniak

Popieram. Debilizm lepiej się sprzedaje. Zasłużone na 1.

jk_wawrzyniak

Powiedział człowiek, który brzydzi się komercją, ogląda tylko filmy alternatywne, słucha tylko odgłosów wiertarki na betonie, bo to jedyna dostatecznie offowa muzyka i ubierający się wyłącznie w ciuchy wyprodukowane własnoręcznie z materiałów własnoręcznie wyplecionych (koniecznie z własnej hodowli roślin).

Legion_

Zgadzam się z jk_wawrzyniakiem. Ten "Justinek" jest jakiś porypany. Niestety, ale taka jest prawda. Jaki idiota robi biografie w wieku 16 lat? Chyba tylko on.

akasia10

Jakoś nie widzę go wśród producentów tego obrazu. Zatem jak zrobił ten film?

ocenił(a) film na 1
Legion_

Otóż, owszem, komercja jest wszechobecna, ale ten film to nic poza tym, nie przekazuje żadnej wartości.No może poza tym że, żeby coś osiągnąć trzeba być chłopcem z ładną buzią, który ma znajomości, bo dzięki talentowi aż tak wysoko mało kto potrafiłby się wybić, już nie mówiąc o tym, że w ogóle trzeba ten talent posiadać. Ale, jeżeli Ty jesteś bezkrytyczny wobec tego typu filmów, to nie ma przeszkód abyś wybrał się do kina i zmarnował pieniądze na coś kompletnie pustego. Pozdro

jk_wawrzyniak

Skąd wniosek, że jestem bezkrytyczny w stosunku do tego typu filmów?
Póki co pokazałem tylko, że jestem krytyczny wobec pewnych zachowań na FW.

Czy uważasz, że Bieber miał znajomości od zawsze czy też może coś te znajomości do niego przyciągnęło?