PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=11207}

Kłopotliwy bagaż

Trouble Bound
1993
6,3 193  oceny
6,3 10 1 193
Kłopotliwy bagaż
powrót do forum filmu Kłopotliwy bagaż

Świetny!

ocenił(a) film na 8

Film "W potrzasku" z 1993 roku znany także jako "Kłopotliwy bagaż" to bardzo dobre kino sensacyjne. Chciałem kupić ten film na kasecie VHS, bo mialem przeczucie że mi się spodoba, ale ostatnio nigdzie nie było zadnych ofert ani na olx ani na allegro, to ściągnąłem go sobie z Internetu. I warto bylo! Jest to zapomniany film i niesłusznie. Można by go porównać z innymi akcyjniakami z lat 90, np. "Ucieczka gangstera", "Gorączka", "Red Rock West" czy "Desperado". W głównej roli wystąpił tutaj Michael Madsen, który zawsze gra twardzieli. Do samego końca nie wiadomo bylo co sie wydarzy i w trakcie filmu było wiele zwrotów akcji. Ogladało się to lekko i przyjemnie. Chętnie kupie ten film na VHS jak ktoś ma, lub polecam Wam sobie go zdobyć do kolekcji. Wydany został a kasetach VHS przez MUVI. Czytał lektor Mirosław Utta. Szukam też innych podobnych filmów oraz innych filmów z Michaelem Madsenem. Może coś polecicie? Z Madsenem na pewno oglądałem "Wściekle psy" i "Konflikt interesów". Znacie jeszcze coś dobrego z tym aktorem?