PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31831}

K-PAX

2001
7,6 332 tys. ocen
7,6 10 1 331585
7,3 36 krytyków
K-PAX
powrót do forum filmu K-PAX

4 czesc k-pax

ocenił(a) film na 10

na oficjalnej stronie brewera jest informacja o kolejnej, 4 czesci k-pax (http://www.genebrewer.com/oth ernovels.html). Po przeczytaniu tej trylogii mam mieszane uczucia, pewne ze mial kilka osobowosci ale czy prot byl jedna z nich? Podczas hipnozy prota wyraznie widac niedociagniecia i podobienstwo do zycia roberta, luki i fakty stwierdzajace ze jest jedna z jego wielu jego osobowosci, a jednak na koncu prot znika wraz z kilkoma osobami na oczach swiadkow....... skoro wiec byl kosmita to przesluchania pod hipnoza stawiaja to wszystko w dziwnym swietle...... nie podoba mi sie troche to zakonczenie ze zniknieciem tej grupki ale calosc jest SUPER!

ocenił(a) film na 10
weapon_x

Też podoba mi się ta seria.
K-PAX IV ma się ukazać w Stanach pod koniec tego roku lub na początku następnego.
Szkoda tylko że prot już nie wróci, a ta będzie o kimś innym...

Greeco

O kims innym?
Ehh...Wedlug mnie to dobrze, bo po przeczytaniu trzeciej czesci mialem przesyt prota...Nowa postac otwiera nowe mozliwosci...

ocenił(a) film na 10
weapon_x

To ja mam pytanie ile bylo filmow K-PAX ja tylko moge znaleść z 2001 roku..

ocenił(a) film na 10
kullek

film powstal tylko na podstawie pierwszej czesci......mam nadzieje ze powstana kolejne

weapon_x

ja mam nadzieje, ze jesli powstana kolejne to wreszcie "wyprostuja fabule"...mowie glownie o braku dziennikarki, ktora jest bardzo wana postacia...

ocenił(a) film na 10
nowosad_jakub

zgadza sie, kolejne czesci nie maja sensu bez niej, jest jedna z glownych postaci....

ocenił(a) film na 10
weapon_x

Jeju ale czy K-PAX jest ksiażką czy co...BO ja widzialem film K-PAX a piszecie ze są 4 cześci...

kullek

Jest jeden film K-PAX na podstawie jednej z czterech części powieści o tym samym tytule......czy to takie trudne do zrozumienia??????

kullek

Jest jeden film K-PAX na podstawie jednej z czterech części powieści o tym samym tytule......czy to takie trudne do zrozumienia??????

ocenił(a) film na 10
weapon_x

Juz rozumiem....Dzieki....Moze zabiore sie za czytanie...Pozdro