na oficjalnej stronie brewera jest informacja o kolejnej, 4 czesci k-pax (http://www.genebrewer.com/oth ernovels.html). Po przeczytaniu tej trylogii mam mieszane uczucia, pewne ze mial kilka osobowosci ale czy prot byl jedna z nich? Podczas hipnozy prota wyraznie widac niedociagniecia i podobienstwo do zycia roberta, luki i fakty stwierdzajace ze jest jedna z jego wielu jego osobowosci, a jednak na koncu prot znika wraz z kilkoma osobami na oczach swiadkow....... skoro wiec byl kosmita to przesluchania pod hipnoza stawiaja to wszystko w dziwnym swietle...... nie podoba mi sie troche to zakonczenie ze zniknieciem tej grupki ale calosc jest SUPER!
Też podoba mi się ta seria.
K-PAX IV ma się ukazać w Stanach pod koniec tego roku lub na początku następnego.
Szkoda tylko że prot już nie wróci, a ta będzie o kimś innym...
O kims innym?
Ehh...Wedlug mnie to dobrze, bo po przeczytaniu trzeciej czesci mialem przesyt prota...Nowa postac otwiera nowe mozliwosci...
film powstal tylko na podstawie pierwszej czesci......mam nadzieje ze powstana kolejne
ja mam nadzieje, ze jesli powstana kolejne to wreszcie "wyprostuja fabule"...mowie glownie o braku dziennikarki, ktora jest bardzo wana postacia...
zgadza sie, kolejne czesci nie maja sensu bez niej, jest jedna z glownych postaci....
Jeju ale czy K-PAX jest ksiażką czy co...BO ja widzialem film K-PAX a piszecie ze są 4 cześci...
Jest jeden film K-PAX na podstawie jednej z czterech części powieści o tym samym tytule......czy to takie trudne do zrozumienia??????
Jest jeden film K-PAX na podstawie jednej z czterech części powieści o tym samym tytule......czy to takie trudne do zrozumienia??????