PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31831}

K-PAX

2001
7,6 332 tys. ocen
7,6 10 1 331582
7,3 36 krytyków
K-PAX
powrót do forum filmu K-PAX

Tajemniczy, wręcz magiczny, wzruszający i piękny film ! Muzyka wspaniała od początku wprowadza cię w nastrój i magicznośc tego filmu i do końca nie wiesz czy Prot jat człowiekiem czy nie ! Napewno każdy miał chwilkę w której wątpił . Film trzyma widza w niepewności każe zadać sobie pytanie i nie daje jasnej odpowiedzi ! Mistrzostwo gry aktorskiej ! Ja ogladałam go juz 5 razy i napewno jeszcze obejrzę POLECAM !

ocenił(a) film na 9
sylsob1

Zgadzam się z Tobą:) Bardzo fajny film. Już wcześniej chciałam go zobaczyć, bo szukam filmów w klimacie szpitala psychiatrycznego. Znajomi polecili mi go. Dużo słyszałam opinii od przyjaciół, że zaraz po Locie Nad kukułczym Gniazdem K-PAX jest lekturą obowiązkową. Nie zawiodłam się. Dodatkowo film dodałam do swoich ulubionych, bo chce go obejrzeć jeszcze z 100 razy!!!:)Naprawdę mało jest takich obrazów we współczesnym kinie. Twórcy kina wolą produkować takie kmioty jak na przykład SALD czy inne...#@! A powinni właśnie wytężać swoje umysły, żeby powstawało więcej i więcej takich WIELKICH OBRAZÓW:)
Na zakończenie. Film - NIESAMOWITY. W pewnych momentach wzruszający. DOBRE, WIELKIE KINO:) A SPACEY - REWELACYJNY:)