PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31831}

K-PAX

2001
7,6 332 tys. ocen
7,6 10 1 331585
7,3 36 krytyków
K-PAX
powrót do forum filmu K-PAX

Książka

ocenił(a) film na 10

Czytał ktoś? Film oglądałem jest super :) Zastanawiam się nad kupnem książki ale nie jestem pewien czy warto. Skoro na jej podstawie nakręcono film to chyba tak, ale chcialbym zaczerpnać waszej opinii. Właściwie to są trzy książki o tym bohaterze więc jak ktoś czytał wszystkie to tym bardziej proszę o opinię :)

ocenił(a) film na 10
Witch_King_3

Książki jak najbardziej polecam, ale z tego co mi wiadomo to są dwie części.... "K-PAX" i "Na promieniu światła".... no, ale mam nadzieję, że się mylę i przeczytam sobie jeszcze trzecią ;)))

ocenił(a) film na 10
Witch_King_3

są trzy - ale w dwóch pozostałych (nie ekanizowanych) jest już jasne, że on jest świrem a nie kosmitą..

ocenił(a) film na 10
hubiko

racja, w dwóch pozostałych wszytsko staje się jasne, ale moim zdaniem i tak warto ptrzeczytać.

ocenił(a) film na 10
hubiko

zgodze sie ze wszystko jest jasne w 2 czesci ale nie w 3 - bo jak wytlumaczyc znikniecie prota z kilkoma osobami na oczach wielu swiadkow!!. 3 czesc nie rozwiazuje ostatecznie kwestii prota mimo ze robert byl swirem.

ocenił(a) film na 10
hubiko

zgodze sie ze wszystko jest jasne w 2 czesci ale nie w 3 - bo jak wytlumaczyc znikniecie prota z kilkoma osobami na oczach wielu swiadkow!!. 3 czesc nie rozwiazuje ostatecznie kwestii prota mimo ze robert byl swirem.
4 czesc K-PAX: http://www.genebrewer.com/othernovels.html [www.genebrewer.com/othe...]