Główną wadą filmu jest to, że jest nieśmieszny. Drugą wadą za to kompletne niezdecydowanie twórcy kto ma oglądać ten film. Jak dla małych dzieci jest zbyt wulgarny, czy wręcz erotyczny, a dla młodzieży i dorosłych jest po prostu głupi. 3/10
odpowiedz do Misia
Misiu zobacz kiedy ten film byl zrobiony!
w tych czasach to byla zabawna komedia dla mlodzierzy
i bilety qpowalo sie u koniqw
i slono przeplacalo
to jest rozrywka
dzisiejsze filmy sa wile glupsze
ale kryja sie za efektami specjalnymi i nikt na fabule nie spoglada:)
dolary z kaczka
kacze gumki
to smieszylo i chyba smieszy:)
pozdrawiam
micm
To, że rozpatrujesz ten film w kategoriach "głupiej bajeczki" nic oznacza, aż już na pewno tego, że nią jest. Wydaje mi się, że obejrzałeś film nie mając już 5-6 lat, bo to właśnie osobom w tych kategoriach wiekowych film nie tyle się spodobał, co na trwałe zapisał w pamięci, wywarł kolosalne wrażenie. Pamiętam do dziś jakim hitem był ten film, jak długo czekało się aż zwrócą go do wypożyczalni, by być kolejnym szczęściarzem w ręce którego ów film wpadnie. Jak obejrzałem ten film w wieku może 7 lat, potworek na końcu wydawał się przerażający, nie mogłem wręcz momentami patrzeć na ekran, dziś oglądając ponownie film po prostu śmieję się z tego, ale oglądam film z sentymentu i poniekąd faktu, iż jest to już swojego rodzaju klasyka, dzieło w wykonaniu m.in Lucasa. Między nami różnica jak przypuszczam jest taka, że Ty nie miałeś tego etapu "pierwszego", tj. nie oglądałeś filmu najpierw będąc młodym szczylem a od razu jako dorosły i stąd Twoja ocena. Pozdrawiam wszystkich.
Nie pamiętam może obejrzałem go jak miałem jakieś dwanaście lat ale wiem że
obejrzałem go potem znowu i pamiętam że świetnie się bawiłem, kurde no i ten wątek "romantyczny" (ej trochę się przestraszyłem:P kaczka i kobieta? hehe)albo jak koleś się zaczął przemieniać w restauracji, pod koniec też była niezła jazda - 7/10
Film jest głupi to prawda:P ale czy to złe?;] Ja tam też mam sentyment jak pisze ktoś wyżej-bałem sie potworka poprostu;] Jakoś ostatnio widziałem to film naprawde najlepszy nie jest,ale ta kaczka... Aj poprostu klasyka;]