Ci panowie w jednym filmie... to musi się udać.
Czekam z niecierpliwością co wyjdzie z tej produkcji, bo tytuł nie wiele mi mówi :)
Dokładnie, szczególnie nie mogę się doczekać Alana Rickmana - uwielbiam tego aktora w roli Reagana, który jest moim ulubionym prezydentem zza oceanu♥.
Dokładnie, szczególnie nie mogę się doczekać Alana Rickmana - uwielbiam tego aktora. Myślę, że będzie nieziemski* - w poście wyżej nieładnie zjadło mi tę część wypowiedzi!, w roli Reagana, który jest moim ulubionym prezydentem zza oceanu♥.
ja bym do tej dwójki Dodała jeszcze aktora John Cusack .... chociaż największą fanką jestem Alana Rickmana
Jejku, jak dobrze znaleźć bratnie dusze!! Dotychczas nikt nie rozumiał mojej miłości do Alana!! Większość moich znajomych nie wie kto to jest, choć jego role znają bardzo dobrze!
Też go ocham! :D Platonicznie haha. ;D Cudowny aktor :D
Ale film bym obejrzała nawet bez niego bo przemawia do mnie sama fabuła która będzie miała tutaj miejsce. Choć założę się, że Rickman i reszta dodadzą charakteru temu filmowi :D
Czekam na premierę !<3
Jak to dobrze że nie tylko ja mam Bzika na jego punkcie <3
Pewnie wszyscy spotkamy się na Premierze filmu
Najpierw muszę odkryć kiedy to będzie!
Jeśli to rzeczywiście pewniak oscarowy, to można się go spodziewać dopiero w marcu 2014 :(((.
A dzisiaj HP w TV, ale Z DUBBINGIEM!! Masakra!! Można Alana tylko pooglądać - ze słuchania nici :(((((((((((
Dokładnie nie lubię Dubbingu ale muszę przyznać że facet który mówi też ma ciekawą barwę głosu.
czekam ogólnie na wszystkie nowe filmy z Alanem
I właśnie dlatego w przypadku HP mam pełne wydanie na DVD. zawsze można włączyć orginalną ścieżkę dźwiękową+napisy. i słuchać british english w wykonaniu Alana....