PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=648849}

Kamerdyner

The Butler
2013
7,5 100 tys. ocen
7,5 10 1 100284
5,9 31 krytyków
Kamerdyner
powrót do forum filmu Kamerdyner

Wspomniany aktor Robin który zagrał prezydenta Eisenhowera to jakaś tragedia, w ogóle nie pasował do tej roli. Co prawda znam go jedynie z filmu Jumanji, ale jak zobaczyłem jego fryzurę i mimikę, chciało mi się śmiać, co uczyniłem razem z siostrą, podczas wspólnego seansu. Reszta obsady perfekcyjnie odegrała swoje ale, ale Robin? Aktor bardziej nadaje się do filmów komediowych, a nie do roli poważnego prezydenta USA w tej dramatycznej produkcji jaką jest "Kamerdyner" i tylko z powodu tej osoby, moją ocenę filmu odzwierciedla piękna ósemka, zamiast dziewiątki. Ktoś popiera moje zdanie? Hejtuje? Zapraszam do dyskusji =D

ocenił(a) film na 4

tu nie ma o czym dyskutować, Robin tak jak pozostali aktorzy wcielający się w role prezydentów doskonale ucharakteryzowany i bardzo dobrze odtwarzający swoją postać, szkoda tylko, że nic z tego nie wynika dla samego filmu, który jest mocno średni, aczkolwiek dla niewymagających może być nawet wstrząsający.

użytkownik usunięty
piciu6

Niemniej jednak uważam że obsadzenie do filmu kilkunastu znanych aktorów jest do przyjęcia, tylko ten Robin jakoś nie przypadł mi do gustu. Charakteryzacja oczywiście nie jest zła, jednak wizerunek tego aktora w tej produkcji jest dla mojej osoby nie do przyjęcia. Dziękuję że odpowiedziałeś na moje wypociny :)

ocenił(a) film na 4

prawdą jest, że Robin zaczął karierę jako komik, rewelacyjny warto nadmienić, ale doskonale się sprawdza w rolach dramatycznych, warto żebyś poszerzył znajomość jego filmografii, kilka filmów to już klasyka.
wrzuć w google - Toplista Filmów z Robin Williams - Filmweb
wrzuć w google - Toplista Filmów oo Robin Williams - Filmweb

ale pieprzysz .... głupota boli ....

użytkownik usunięty
tyskacz87

A coś merytorycznego i z sensem potrafisz wyskrobać, czy też twoje wypociny ograniczają się wyłącznie do spamu? ;)

twoje wypociny raczej aż żal czytać jeżeli uważasz ze wiliams tylko nadał do komedii to nie ma mamy o czym rozmawiać..polecam zobaczyć jego role dramatyczne a potem pieprzyć bzdury

użytkownik usunięty
tyskacz87

Widziałem chociażby "Przebudzenia" w jego duecie z De Niro. Film jest bardzo emocjonujący i wysoko go oceniłem. A "Kamerdynera" oglądałem dosyć dawno temu, gdzie jak widzisz, miałem inne zdanie o Robinie. Tak trudno pojąć że mógł mi się wtedy nie spodobać?

tak dobry aktor jak r.w zagra wszystko świetnie.