Mnie się film nie podobał oczywiscie nie był koszmarem ale dlamnie bez napiecia brak szybki scen które trzymały by w napięciu ale sam pomysl filmu jest dosc dobry .Uważam ze aktorzy w tym filmnie nie pokazali wszystkiego na co ich stac 4/10.
Wystawiłam 5/10. Wtórny pomysł z wszczepianiem implantów i wyjmowaniem ich nożem czy zębami.Czy nie uważasz, że może w tym filmie nie chodziło o gonienie akcji za akcją? Ogólnie film nie zrobił na mnie wrażenia, na moim chłopaku zresztą też- zasnął już na początku. Obejrzałam bo obejrzałam, zakończenie traktuję jako pójście na łatwiznę-dostałam to co przywidziałam. Żadne wspaniałe dzieło. Nie rozumiem tych zachwytów i tak wysokich ocen.
Dawno tem film widziałem sama wydzisz po dacie po tym film powinismy sie spodziewac akcji sytuacji bez wyjscia i nie łatwizny ja tego nie dostalem .
ah te Baby...jakby grał Di Caprio to byś majtki przez głowę ściągała a tak to pierdoły piszesz :P "Wtórny pomysł z wszczepianiem implantów i wyjmowaniem ich nożem czy zębam" ciekaw jestem ile takich filmów oglądałas? jeśli sporo to wspólczuję.