PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106416}

Kandydat

The Manchurian Candidate
2004
6,8 25 tys. ocen
6,8 10 1 24717
6,4 12 krytyków
Kandydat
powrót do forum filmu Kandydat

Mnie się film nie podobał oczywiscie nie był koszmarem ale dlamnie bez napiecia brak szybki scen które trzymały by w napięciu ale sam pomysl filmu jest dosc dobry .Uważam ze aktorzy w tym filmnie nie pokazali wszystkiego na co ich stac 4/10.

ocenił(a) film na 5
kinoman85

Wystawiłam 5/10. Wtórny pomysł z wszczepianiem implantów i wyjmowaniem ich nożem czy zębami.Czy nie uważasz, że może w tym filmie nie chodziło o gonienie akcji za akcją? Ogólnie film nie zrobił na mnie wrażenia, na moim chłopaku zresztą też- zasnął już na początku. Obejrzałam bo obejrzałam, zakończenie traktuję jako pójście na łatwiznę-dostałam to co przywidziałam. Żadne wspaniałe dzieło. Nie rozumiem tych zachwytów i tak wysokich ocen.

ocenił(a) film na 4
ADEMIDA

Dawno tem film widziałem sama wydzisz po dacie po tym film powinismy sie spodziewac akcji sytuacji bez wyjscia i nie łatwizny ja tego nie dostalem .

ADEMIDA

ah te Baby...jakby grał Di Caprio to byś majtki przez głowę ściągała a tak to pierdoły piszesz :P "Wtórny pomysł z wszczepianiem implantów i wyjmowaniem ich nożem czy zębam" ciekaw jestem ile takich filmów oglądałas? jeśli sporo to wspólczuję.

kinoman85

Dałem dokładnie taką samą ocenę :)

użytkownik usunięty
kinoman85

gimbusy powinny miec osobne forum na swoje madrosci.