PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106416}

Kandydat

The Manchurian Candidate
2004
6,8 25 tys. ocen
6,8 10 1 24717
6,4 12 krytyków
Kandydat
powrót do forum filmu Kandydat

Nie zachwycił

ocenił(a) film na 6

Dobra gra Washingtona i Liev Schreibera ale film mnie nie powalił na kolana, może to wina tych ciągłych przerw na reklamę?? Sceny prania mózgów żołnierzy przerażające.

ocenił(a) film na 1
wujaniek

Beznadzieja!!! Chyba najgorszy film z Denzelem. Scena z implantem w umywalce nie ma chyba równej wśród kinowych wpadek!!!

użytkownik usunięty
andrew.bo.pl

gimbusy powinny miec osobne forum na swoje madrosci.

wujaniek

coż by powiedzieć, chciałam obejrzeć dla meryl, mimo że nie kręcą mnie teorie spiskowe w rządzie (jakimkolwiek). nie doczekałam niestety do końca (reklamy). jedno wielkie rozczarowanie jak dla mnie, nawet jeśli chodzi o denzela. film bez energii.

użytkownik usunięty
halanka

ocenił(a) film na 4
wujaniek

Mnie również nie zachwycił. (Liczba pochlebnych komantarzy na temat tego filmu jest zaskakująca.) Jedyne co tuszuje troszkę liczne słabe punkty filmu to gwiazdorska obsada. Motyw implantów, ekspedientki/agentki dosiadającej się w pociągu, zaufanego kolegi z ‘własnym’ laboratorium – jakże wygodne i oklepane. Świat polityki jest biało (czysty jak łza Senator Thomas Jordan) – czarny (‘uosobienie zła’ Eleanor Shaw). Na szczęście nad wszystkim czuwają federalni, których szeregowi agenci sięgają ponad szczyty władzy. (taki żarcik)

użytkownik usunięty
katamaran

wujaniek

przez te przerwy na reklame masz wiecej czasu na myslenie co sie stanie pozniej

ocenił(a) film na 3
wujaniek

Dla mnie ten film jest słaby jak barszcz. Scenariusz kuleje i nawet taka obsada nie mogła go wyciągnąć. Streep jak zwykle wysoki poziom, Voight też. A reszta średnio. NIE POLECAM.

użytkownik usunięty
twim