Kolejna hollywoodzka zakłamana mitomania pod tytułem, jakie to niecne siły chciałyby wpływać na władzę. Bo prezydent, wolność, demokracja i sprawiedliwość (stała jankeska mantra), są nie wzruszone - już na wymioty zbiera się od tych kłamstw. A implanty i pranie mózgów - miały by być narzędziem tych planów - no nie, stadnina koni mogła by się uśmiać. Jedynymi narzędziami tych planów zawsze były i są mamona, pycha, chciwość, zabójstwa i skrytobójstwa. Fakt, powszechne pranie mózgów (media), też do nich się zalicza, ale to już tylko kwiatek do kożucha. Dokładnie, bo do produkcji mięsa armatniego stosowane są inne narzędzia, np. planowane i kontrolowane kryzysy społeczne (krachy finansowe, bezrobocia, a nawet głód). A wracając do filmu, szkoda Denzela że dał się w to wrobić.
Jezu, co za bełkot szaleńca. Że też w tych Tworkach masz dostęp do Internetu, jakieś przeoczenie personelu medycznego?
No cóż, nie liczyłem by fanowi "Gwiezdnych wojen" zmieściło się to pod kopułą. Adie
ty sobie wmawiaj że twój komentarz był głęboki... przeczytaj go jeszcze raz i się zastanów... faktycznie deibl...
Widzę że naprawdę ciężko jest otworzyć troszkę swój zatęchły móżdżek i po prostu zaakceptować fakt, że ktoś ma inne zdanie.
Inne zdanie potrafię zaakceptować, ale nie chu*owe zdanie.
Poza tym zawsze możesz przyjąć, że je zaakceptowałem tylko po prostu się z nim nie zgodziłem bo jego autor to idiota.
https://www.youtube.com/watch?v=vkR827ZmwOo
https://www.youtube.com/watch?v=LyzUIEW-Q5E
"kontrolowane kryzysy społeczne (krachy finansowe, bezrobocia, a nawet głód)" - to ci spiskowcy i manipulatorzy muszą mieszać od tysięcy lat bo te zjawiska sa stare jak ludzka cywilizacja. Kolejny wariat widzący wszedzie zmowę wszechpotężnych illuminatów czy jak oni by sie tam nazywali
Można by tu skopiować i wstawić krótką odpowiedź firewolfa, tylko że z debilami nie ma sensu rozmawiać.
No akurat powiem Ci, że nie od zawsze. Można by tutaj wspomnieć o operacjach CIA prowadzonych w latach 60, albo tajnych badaniach na terenie Japonii, czy Wietnamu w późnych latach 40 lub właśnie 60. Ogólnie rzecz ujmując etap Zimnej Wojny można uznać za czas, kiedy eksperymentowano i próbowano wszystkiego. Zatem nie tylko mamona, pycha i zabójstwa (to akurat atrybuty skutecznej socjotechniki i tutaj kolegę poprawię - mamona, władza i kobiety) ale również narkotyki, eksperymenty na ludziach i zwierzętach, implanty, wprowadzanie w stan paranoi, operacje psychologiczne itp. To wszystko jest w książkach i to są rzeczy, o których wiemy. Można się tylko domyślać co jeszcze nie wypłynęło i nigdy nie wypłynie :)