Szczyl, który pisze o renesansie polskiej kinematografii musi mieć albo 13 lat albo nieźle zryty
beret. Kolejny chłam dla całkowicie tępych nastolatków. Swojemu dziecku wolałbym dać zapalić
marysię niż puścić to gooofno.
A dlaczego wspominasz o swoich dzieciach? Przecież z założenia nie jest to bajka dla nich. Kapitan Bomba to film animowany dla ludzi dorosłych z jak to określiłeś zrytym beretem, którzy mają takie a nie inne poczucie humoru.
to daj swoim dzieciom do pooglądania kolekcję hentai.... też animowane.... to film dla dorosłych z specyficznym poczuciem humoru, podobnie jak włatcy móch czy south park....
Zwykły filmwebowy troll, który daje dużo dziesiątek i dużo jedynek, zazwyczaj takie skrajne oceny dają bezmyślni kretyni.
No mam, mam, niestety, ale to bardziej dlatego, że ostatnio przyskąpiłem te dwie dodatkowe stówki i wziąłem tańszą prostytutkę, już podczas lizania mnie swędziało coś i tak pachniało nienajlepiej, no a następnego dnia pryszcz... przynajmniej nauczyłem się jednego - na dziweczkach nie można oszczędzać.