PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=660827}
7,6 11 tys. ocen
7,6 10 1 11257
Kapitan Bomba - Zemsta Faraona
powrót do forum filmu Kapitan Bomba - Zemsta Faraona

Szczyl, który pisze o renesansie polskiej kinematografii musi mieć albo 13 lat albo nieźle zryty
beret. Kolejny chłam dla całkowicie tępych nastolatków. Swojemu dziecku wolałbym dać zapalić
marysię niż puścić to gooofno.

użytkownik usunięty
74mariusz

A dlaczego wspominasz o swoich dzieciach? Przecież z założenia nie jest to bajka dla nich. Kapitan Bomba to film animowany dla ludzi dorosłych z jak to określiłeś zrytym beretem, którzy mają takie a nie inne poczucie humoru.

ocenił(a) film na 7
74mariusz

to daj swoim dzieciom do pooglądania kolekcję hentai.... też animowane.... to film dla dorosłych z specyficznym poczuciem humoru, podobnie jak włatcy móch czy south park....

ocenił(a) film na 10
74mariusz

no kretyn...

ocenił(a) film na 10
Polski_Zloty

Zwykły filmwebowy troll, który daje dużo dziesiątek i dużo jedynek, zazwyczaj takie skrajne oceny dają bezmyślni kretyni.

ocenił(a) film na 7
74mariusz

No mam, mam, niestety, ale to bardziej dlatego, że ostatnio przyskąpiłem te dwie dodatkowe stówki i wziąłem tańszą prostytutkę, już podczas lizania mnie swędziało coś i tak pachniało nienajlepiej, no a następnego dnia pryszcz... przynajmniej nauczyłem się jednego - na dziweczkach nie można oszczędzać.