No coś czuję, że ostatecznie to będzie Jennifer. Były bardzo naciągane plotki, że Marvel się nią interesuje, a ja szczerze mówiąc nie zdziwiłbym się gdyby były prawdziwe. X-men Apocalypse będzie jej ostatnim wcieleniem w rolę Mystique, a poza tym, że farbowanie ciała na niebiesko jej przeszkadzało to nie sądzę żeby rzeczywiście chciała tak szybko z tej roli zrezygnować, gdyby nie miała dobrego powodu. Takim powodem może być właśnie propozycja Marvela, bo oni już chyba wybrali swoją kandydatkę i czekają z ogłoszeniem (może do premiery X-men, bo wiadomo, że studia się nie lubią).
Osobiście uważam, że wybór byłby świetny, oby tylko postać nie zniknęła w natłoku wielu bohaterów.
Też tak sądzę jak na moje oko to czekają na premiere filmu Passengers bo w tym filmie wystąpią razem Chris Pratt i Jenniefer Lawrence i to pewnie ciekawi Marvela czy się ze sobą dorze zgrają :D
Lawrence wolałbym nie, lubię ją ale nie dałbym rady widzieć tej samej miny przez cały film
Lawrence chciałaby wrócić do roli Raven, ale na razie na ma potwierdzeń na dalsze jej pojawienie się w uniwersum X-men. Wszyscy byli zdziwieni, bo faktycznie charakteryzacja bywała dla nie uciążliwa, jednak nawet gdyby razem z X-men: Apocalypse Larence miałaby zakonczyć swoją karierę jako mutantka to wątpię, żeby obstwili ją w innej roli z uniwersum Marvela. Jest tyle innych, dobrych aktorek a Lawrence kojarzy się już wszystkim fanom z Mystique. Po co aż tak mieszać..
A co byś powiedział na Olivię Wilde. Według mnie dobrze by wypadła. Odrzuciła rolę Gamory w Strażnikach Galaktyki, ale tu mogłaby jednak zagrać. Myślę ,że to by była jej najlepsza rola.
Uuu. Olivia Wilde byłaby również bardzo ciekawym wyborem, że też nawet nie pomyślałem o tym. Ostatnio jednak zaczęło być głośno o Brie Larson jak CM i najprawdopodobniej to ona dostanie tę rolę.
Ostatnio pojawiły się plotki, że ma to być Chloe Moretz. Dla mnie trochę za młoda, myślałem, że wybiorą bardziej doświadczoną aktorkę, która rzeczywiście mogłaby zagrać weterankę.