Coulsona w Captain Marvel jak nie wiecie Coulson miał umrzeć już w agentach tarczy w s5
Jak byś nie wiedział o czym będzie ten film to poczytaj, że to będzie miało miejsce w latach 90 i wtedy Coulson był pewnie rekrutem tarczy albo początkującym agentem.
Ja wiem że akcja filmu będzie się działa w latach 90 ale mam pewną teorię że po napisach końcowych może się pojawić scena w której ratują Coulsona.
Seriale nie są połączone z filmami w żaden sposób. Tylko jeszcze agenci nawiązują coś do filmów i to się robi nudne bo wszyscy wiedzą że do połączenia nie dojdzie. Scena po napisach będzie raczej dotyczyć Avengers 4. Mogło to być coś w stylu że Captain Marvel jest gdzieś w kosmosie i dostaje wiadomość od Furyego
Ale pamiętaj że w filmach marvela nieraz są 2 sceny po napisach i jest szansa że w np 2 scenie go uratują.
Ale nadal ci tłumaczę, że filmy i seriale to osobne uniwersum i jak to powiedział kiedyś szef Marvela, dla niego Coulson nie zmarł w pierwszych Avengersach.
To dlaczego Coulson nie grał pózniej w filmach mcu tylko w serialu agenci tarczy?
Wkradło mi się w poprzedniej odpowiedzi "nie" pomiędzy Coulson a zmarł.
A odpowiadając na twoje pytanie dlaczego nie grał potem w filmach jest banalnie proste. W Avengers Coulson zginął.