PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=726490}

Kapitan Marvel

Captain Marvel
2019
6,7 112 tys. ocen
6,7 10 1 112285
6,2 57 krytyków
Kapitan Marvel
powrót do forum filmu Kapitan Marvel

Coulsona w Captain Marvel jak nie wiecie Coulson miał umrzeć już w agentach tarczy w s5

Damian9900

Jak byś nie wiedział o czym będzie ten film to poczytaj, że to będzie miało miejsce w latach 90 i wtedy Coulson był pewnie rekrutem tarczy albo początkującym agentem.

ocenił(a) film na 8
anubian

Ja wiem że akcja filmu będzie się działa w latach 90 ale mam pewną teorię że po napisach końcowych może się pojawić scena w której ratują Coulsona.

Damian9900

Seriale nie są połączone z filmami w żaden sposób. Tylko jeszcze agenci nawiązują coś do filmów i to się robi nudne bo wszyscy wiedzą że do połączenia nie dojdzie. Scena po napisach będzie raczej dotyczyć Avengers 4. Mogło to być coś w stylu że Captain Marvel jest gdzieś w kosmosie i dostaje wiadomość od Furyego

ocenił(a) film na 8
anubian

Ale pamiętaj że w filmach marvela nieraz są 2 sceny po napisach i jest szansa że w np 2 scenie go uratują.

Damian9900

Ale nadal ci tłumaczę, że filmy i seriale to osobne uniwersum i jak to powiedział kiedyś szef Marvela, dla niego Coulson nie zmarł w pierwszych Avengersach.

ocenił(a) film na 8
anubian

To dlaczego Coulson nie grał pózniej w filmach mcu tylko w serialu agenci tarczy?

Damian9900

Wkradło mi się w poprzedniej odpowiedzi "nie" pomiędzy Coulson a zmarł.
A odpowiadając na twoje pytanie dlaczego nie grał potem w filmach jest banalnie proste. W Avengers Coulson zginął.

ocenił(a) film na 8
anubian

Wiem że zginą ale go wskrzesili i nadal mógł grać w filmach a nie w serialu.

Damian9900

Wskrzesili go w serialu a nie w filmach. Jak byś wytłumaczył komuś kto ogląda filmy, że koleś który już dawno nie żyje nagle się pojawia z oddziałem i pomaga im walczyć.