PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=271956}
6,8 223 tys. ocen
6,8 10 1 223109
5,8 44 krytyków
Katyń
powrót do forum filmu Katyń

"Katyń" to kolejny film, który dodała do tego portalu jakaś osoba, co ma "łeb pełen filmów".Ja rozumiem, że stronę tworzą internauci ale dlaczego amatorzy ? W dziale info znajduje się wypisana obsada czyli aktorzy i realizatorzy. Proszę państwa realizatorzy to nie jest obsada filmu. Obsada to tylko i wyłącznie aktorzy. Realizatorów możemy nazywać jeszcze twórcami lub ekipą filmową ale nigdy obsadą! To oni obsadzają w filmie aktorów. Sami się nie obsadzają, bo to nie polski parlament. Dobrze ale jeśli wymieniacie już tych realizatorów to dlaczego nie wszystkich, a przynajmniej tych najważniejszych? Gdzie jest kierownik produkcji bez którego nie powstał by żaden film , gdzie realizacja dźwięku? Widzieliście ostatnio jakiś film bez dźwięku? Za to mamy całą listę aktorów, którzy pojawili sie na 2 sekundy na ekranie. Jakiś czas temu chciałem współtworzyć filmweb.pl i napisałem kilka ciekawostek ,których dowiedziałem sie od realizatorów z którymi sie znam. Próbowałem dodać zdjęcia twórców filmowych ,które to znalazłem na stornach amerykańskich. Przetłumaczyłem artykuły z zagranicznych serwisów i chciałem zamieścić pewne informacje na filmweb.pl. Czekałem 2 miesiące, aż ktoś odczyta to co napisałem i odpisze, że nie podoba mu sie forma albo źrodło moich treści. Jak można tak długo czekać ? Kto zatem dodaje te wszystkie filmy i czeka 2 miesiące,aż opublikują lub też nie jego pracę. Odechciało mi sie już cokolwiek dodawać do tej strony. Niech sie tym zajmą ludzie którzy mają większy "łeb pełen filmów" niż ja.
Pozdrawiam
Przemek Bednarski