szkoda, że POlański za ten temat się nie wziął. Może więcej ludzi by wiedziało teraz o tej tragedii. Teraz to ten film jest koleną tragedią - polskiej kinematografii.
Obawialiśmy siębgniota, ale to przeszło nasze najśmielsze oczekiwania.
Panie Andrzeju - kończ waść , wstydu oszczędź.ż nigdy Daj robić filmy młodym.....z szcunku do tragedii mógł się Pan bardziej postarać. Lub też pozostawić w domu swoje ego i dać innym zrobić korespondujący poziomem z wielkością tej tragedii.
Totalna porażka.
Pan Tadeusz był kiepski ale TO...! Przekonał mnie Pan, że już nigdy nie zmarnuję 2 godzin mego życia na pana wypociny.
Jestem szczerze i dogłębnie zdegustowany....
tak Polański byłby lepszy, bo przecież jest znanym i uznanym na całym swiecie reżyserem i pracował najwybitniejszymi gwiazdami światowego kina nie to co Wajda, który jest Polakiem skupia się na polskich sprawach kręci filmy w Polsce z polskimi aktorami...
mnie ten film osobiście powalił na łopatki i wzbudził emocje, nie wiem co Ci sie tu nie podobało- gra aktorska na dobrym poziomie, plenery dobrze przygotowane, realność przy strzałach w głowę, wszystko dopięte na ost. guzik...