Najgorsze były sceny końcowe, a dokładniej z udzialem Pawła Małaszyńskiego...On jest moim ulubionym aktorem i ciezko mi sie na to patrzylo :/ Prawie sie poplakalam....Teraz to juz nie wiem kto byl gorszy. Hitlerowcy czy sowieci? Przynajmniej niemcy przyznali sie do zbrodni ktorych popelnili, A rosjanie? Minęło pól wieku a ci nadal zaprzeczja...:/
Masz racje. Ostatnie sceny scisnely mnie za gardlo... A co do Malaszynskiego - tez bardzo go lubie i zaluje ze dostal taka mala role. Liczylam ze watek porucznika sie rozwinie. Ale trudno i tak byl swietny ;)
wszyscy są siebie warci.
a ja cieszę się że Małaszyński zagrał tak mało, jest dużo więcej lepszych aktorów którzy mogli zagrać ta rolę. Mi niestety Małaszyński kojarzy się już tylko z adwokatek który nie umie sobie dac rady z pierdołowata madzią;)
Też bardzo cieszy mnie fakt, że zagrał tak mało. Jest wiele lepszych aktorów od niego i nie rozumiem dlaczego Małaszyński gra w prawie wszystkich polskich serialach i filmach...
to rzecz gustu. Ja sie bardzo ciesze, ze moge go wogladac w wielu serialach... niektorym sie to podoba, niektorym nie. Moze angazuja go ze wzgledu na jego wyglad...wiele nastolatek za nim szaleje, i z pewnoscia ogladaja kazdy film z jego udzialem(tez tak robilam gdy szalalam za Johnnym Deppem ;]) a zatem ogladalnosc takiego filmu z Pawłem wzrasta, co jest korzystne dla producentow. Wiem, że niektorych to drażni. Tak samo jest z Natasza Urbańska, ciagle wystepuje w jakims programie...i osobiscie ona mnie bardzo drażni :/...
Hyh...nie lubilam jego roli w magdzie m, ani samej tytulowej bohaterki. I ciesze sie ze zagrał w Katyniu, moze i mala role ale zrobil to dobrze...I jak narazie nie widze zadnego innego aktora na miejscu porucznika pilota inżyniera Piotra....mozesz napisac o jakich inncyh aktorow ci chodzilo piszac ,,jest wiele inncy lepszych aktorow ktorzy mogli by zagrac te role"