PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=271956}
6,8 223 tys. ocen
6,8 10 1 223106
5,8 44 krytyków
Katyń
powrót do forum filmu Katyń

...

ocenił(a) film na 10

Tak sobie siedze i patrze i widze i cierpie, film jest zrobiony bardzo dobrze, wizerunki oficerów, i ich rodziny, przejmujący film, nie wiem jak ktos może napisać że film zasługuje na 1 bo jest nudny, ja pierd... weź sobie zdałnione dziecko włącz piłe lepiej, nie wiem jak to nazwać ale powiem wprost, poziom emocjonalny państwa polskiego jak na te czasy jest ABSURDALNIE ŻENUJĄCY, i wstyd mi za moj własny naród, powinienem być dumny i szanować ofoary dzieki którym ten kraj jest wolny ale jak patrze na gnojka który się śmieje na katyniu i mówi ze dobrze im tak no to sory ale to już jest końcówka, Polska umiera emocjonalnie, niedługo nie bedziemy mówili po polsku chyba, jako film daje mu 10/10 bo mnie nie nudził i opisywał jeden z kluczowych momentów histori polski a nie mozemy przejsc obojętnie obok tego wydarzenia, ps. Prawidziwi patrioci wymierają i niedługo sprzedamy polske w pizdu, krzyżyk na drogę takim ścierwuchom

ocenił(a) film na 6
homer700

Ja dałam 8. Czegoś mi w nim brakowało, sama nie wiem. Jednak pamiętam moment kiedy wszyscy wychodzili z kina. Zwykle w takim momencie odbywają się rozmowy, ludzie komentują, narzekają, zachwycają się. Wtedy jednak, po Katyniu, zapanowała kompletna cisza. Dobry, na prawdę dobry, film. I ten motyw z figurą Chrystusa, na początku filmu. To takie Wajdowskie :)