Ja uważam ten film za dobry, bo nie jestem przyzwyczajony jak większość społeczeństwa do amerykańskich badziewi jak Piła IV albo Wzgórza mają Oczy 2. Film porusza jedną z najważniejszych spraw w naszej historii i uważam że każdy normalny Polak będzie to szanował. Po prostu żal mi tych komuchów i wyborców PiSu o poziomie inteligenci antka emigranta. Nawet Rosjanie i Niemcy jak to oglądali to zachowali się kulturalnie i z szacunkiem, a nie jak nasze społeczeństwo, które domaga się efektów ze Spider-Mana 3. Ja ze względu na szacunek dla ofiar nigdy nie powiem ,,gówno" na coś związane ze sprawą Katyńską i odkrywaniem prawdy.
A co z komuchami i dzieciakami od Piły IV? A niech sobie krzyczą. Mam to w dupie, a ich żałosne komenty nic nie są warte.
PS: Oczywiście pozwalam mówić innym że film mu się nie podobał, ale do momentu aż nie zaczną bluzgać jak dresiarze bez szkoły. Dla mnie mówienie ,,gówno" ,,nudny shit" to po prostu pokazywanie swojego niskiego poziomu i że dana osoba nie potrafi zrozumieć co odczuwały rodziny tych oficerów. Bo o to w tym filmie chodziło, a nie o ,,super akcję z matrixa".
Lecz się kolego. Antkowi Emigrantowi poziomem kultury i inteligencją do pięt nie sięgasz, haha. To, że film porusza taki a nie inny temat wcale nie oznacza, że jest dobry. Wprost przeciwnie. Poprzeczka idzie w górę, niestety, dla reżysera i aktorów za wysoko.
Twoje bluzgi pod tematem "Katyń" są nie na miejscu, mam nadzieję, że to chwilowa, na podobieństwo "chorej goleni", niedyspozycja...
A ciebie uczyli czytania ze zrozumieniem? To co napisałem było do tych co zamiast pisać ,,Film mi się nie podobał" ,,Źle nakręcony i zła gra aktorska" piszą ,,Gówno i mega shit" albo ,,wart tyle co srajtaśma". To było do tych debili a nie do wszystkich którym się Katyń nie podobał. Nikomu nie zabraniam wypowiadać się o tym filmie krytycznie, ale do momentu aż nie przeciągną struny z formą.