PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=271956}
6,8 223 tys. ocen
6,8 10 1 223106
5,8 44 krytyków
Katyń
powrót do forum filmu Katyń

Obejrzałam dzisiaj film i jestem bardzo zawiedziona. Nie dosc ze obsada to ekipa 'Na dobre i na złe", "na wspólnej" i "Magdy M", to zagrali słabo i sam film też jest słaby. Fabuła nieciekawa i dla mnie to 5 ostatnich minut filmu ma coś do Katynia, reszta to placzaca żona oficera. Żal.pl Brakowalo brodzik i foremniak do ekipy polskich seriali. P.S. Zauwazyliscie ze Małaszynski nazywa sie w filmie Piotr tak samo jak w Magdzie M? :D Tego tylko brakowało.

ocenił(a) film na 5
ciocia_halucynka

on nazywa sie w fimie Piotr, ponieważ twórcy filmu wpadli na pomysła aby aktorzy w filmie mieli takie same imiona jek w rzeczywistości :D nie zauważyłaś tego ?? np. Artur Żmijewski :P

ocenił(a) film na 5
Zohan_

sorry zła wiadomosc użyłem informacji z przed powstania filmu ;/ mój błąd ;/ napewt w ciekawostkach już tego niema :)

ocenił(a) film na 8
ciocia_halucynka

A tam sie czepiasz :P Chyra i Żmijewski zagrali bardzo przyzwoicie.

ocenił(a) film na 3
ciocia_halucynka

swietny pomysl tylko ze paweł małaszynski nie nazywa sie w rzeczywistosci piotr :D chyra zagral ok ale reszta dla mnie słabo

ocenił(a) film na 8
ciocia_halucynka

Wbrew pozorom obsada wcale nie jest znowu taka "serialowa" - Małaszyńskiego (któryego jest jak na lekarstwo) równoważy Jan Englert, a i inni zagrali bardzo dobrze.