PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=271956}
6,8 223 tys. ocen
6,8 10 1 223106
5,8 44 krytyków
Katyń
powrót do forum filmu Katyń

to przestaję się dziwić, że w tym kraju rządzi PiS. Zawsze się zastanawiałem, kto głosuje na takich ludzi, teraz już wiem. Totalny ciemnogród.

ocenił(a) film na 9

Mógłbyś jaśniej? Czyje teksty? BTW: ja PiSu BARDZO nie lubię (nawet sobie nie wyobrażasz jak bardzo), a film mi sie podobał.

użytkownik usunięty
Sqrchybyk

Spoko, nie łączę ludzi z PiSem ,dlatego że im się film podobał.

ocenił(a) film na 9

OK. Nie wszczynajmy tu dysput politycznych. 99% narodu ma polityki powyżej łupieżu. Ja już od miesiąca boję się lodówkę otwierać, i powoli zaczynam się bać się rozpinania rozporka... Nie pogarszajmy sytuacji.

Ja jestem za PiSem. Mam nadzieje, ze PiS zwyciezy w wyborach. Jednak niezaleznie od wynikow, warto szanowac i poznawac wlasna historie, tj. historie wlasnego narodu. Pozdrawiam wszystkich, takze antypisowcow.

ocenił(a) film na 9

Ja jestem przeciwniczką PiS, ale moje podejście do historii nie wynika z głupoty polityków. Wciąż (bo nie wiadomo jak długo) żyjemy w wolnym kraju więc oglądam to co podoba się przede wszystkim MI. Jak ktoś jest pusty to słucha tylko głupie kaczki. Ale w tym filmie chce również zobaczyć prawdę i dlatego go obejrzałam.
Nie mogę głosować na kogokolwiek bo nie mam 18 lat.