PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=271956}
6,8 223 tys. ocen
6,8 10 1 223106
5,8 44 krytyków
Katyń
powrót do forum filmu Katyń

Krwawe sceny??

użytkownik usunięty

Przymierzam sie do obejrzenia tego filmu , bo bardzo interesują mnie dzieje II wojny światowej . Jedyne co mnie jeszcze powstrzymało przed obejrzeniem ,,Katynia" to krwawe scenyktórych jest podobno wiele . To prawda ? Są bardzo okropne ?

ocenił(a) film na 7

Hmmm...no właśnie nie ma zbyt wiele krwawych scen. Cały film jest głównie opisem życia rodzin żołnierzy, którzy z drżeniem serca czekają na wieści o swoich bliskich. Czasem pokażą jakąś scenę z jenieckiego obozu, ale nie dzieje się tam nic szczególnego. Jedyną krwawą sceną, wydaje mi się być końcówka filmu, gdzie zakładają żołnierzom worek na głowę, strzelają w potylicę i wrzucają zwłoki jedno na drugie i zagarniają spychaczami tym samym zakopując je w ziemi. Więc nie jest źle. Moja mama obejrzała cały film , a muszę dodać, że jest ona wyjątkowo wrażliwa na krwawe i brutalne sceny. Tak więc myślę, że spokojnie możesz go obejrzeć, a już zwłaszcza jeżeli interesuje Cię ta tematyka. Życzę miłego seansu.:)

P.S. Mam nadzieję, że moich wypocin nie można nazwać spoilerem.

użytkownik usunięty
darkangel_filmweb

Dzięki wielkie :-) własnie na taka odpowiedz liczłam ..

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
syn_tej_ziemi

jakie,, kochanie" ?? Nie pozwalaj sobie!

użytkownik usunięty

;***************

widziałaś katyń vs predator?? tam jest dopiero pełno krwi

użytkownik usunięty
syn_tej_ziemi

terminator versas nekromanticator????????????? to jest dopiero wrarzliwy film o kobietach kture mogom bardziej ale nie chcom

a widziałeś ojciec chrzestny kontra ojciec chrzestny??

użytkownik usunięty
syn_tej_ziemi

kture starcie?

ojca chrzestnego z ojcem chrzestnym. ale starcie ojca chrzestnego z ojcem chrzestnym też niczego sobie

użytkownik usunięty
syn_tej_ziemi

jednak zostanę przy starciu ojca chrzestnego z ojcem chrzestnym