Chciałbym sie od razu wytłumaczyć.Oceniam film, a nie rzeczy które wydarzyły się na prawdę.Współczuję wszystkim osobom które kogoś straciły.Jednak film nie otrzymał oscara, bo był zwyczajnie słaby,samo wyróżnienie było dla mnie zaskoczeniem.Nie można oceniać filmu wysoko tylko dlatego że opowiada bardzo okrutną historię.Gra aktorów była bardzo slaba.Aktorzy nie przekonali mnie.
Kto według Ciebie zagrał słabo ? Chyra ? Cielecka ? Englert ? Ostaszewska ? Żmijewski ? Ciekawe jakbyś Krzychu Ty zagrał w tym filmie...
Kto ? Nazwiska ! Konktrety...
Czemu uważasz, że ten film jest słaby. Może jakieś argumenty...
Ja uważam ten film za bardzo dobry i co ?
Zdecydowanie film beznadziejny. A rzeczywiście, choć aktorzy znani i lubiani, jednak momentami wydawali się nieco sztywni. W sumie nic dziwnego, skoro na codzień grają w serialach...
A film jest dla mnie jedynie jednym z objawów mody na Katyń ostatnio panującej. Wszędzie tylko Katyń i Katyń.
Bardzo słabo Ostaszewska i Żmijeswki, jedynie Stenka zagrała nieźle.Wydaje się jakby aktorzy przeszli obok tego filmu, jakby nie dali z siebie wszystkiego.Ja nie gram w filmach, bo nie jestem aktorem, a jeśli film jest tak wysoko oceniany to proszę o dobrą grę aktorów.