PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=271956}
6,8 223 tys. ocen
6,8 10 1 223109
5,8 44 krytyków
Katyń
powrót do forum filmu Katyń

Przepraszam.

ocenił(a) film na 6

Ok, ludzie, przepraszam za temat poniżej, z którego zrobiła się nie zamierzona prowokacja. Niestety nie wszyscy dostrzegają (niektórzy nawet dostrzegają ale mają jakiś problem) że jest to żart i ironia, którą chciałem skrytykować osoby z pewnym głupim i niedojrzałym, jak dla mnie, podejściem do Andrzeja Wajdy i "Katynia".
Co za naród głupi. Na żartach się nie zna, jedyne co potrafi to się kłucić :] Ale mimo to przepraszam jeśli ktoś poczuł się strasznie urażony i zbulwersowany, nie to było moim zamiarem.
Cieszę się, że taki film jak "Katyń" w ogóle powstał, że za pomocą szeroko zakrojonej kampanii marketingowej ten film obejrzy cała rzesza polskiej młodzieży i nie tylko. Taki film powinno zobaczyć jak najwięcej ludzi bez względu na to czy jest dobry czy nie.

ende

_Pablos_

swoaja droga to dobrze ze sa tutaj takie tematy!!!to wzmaga dyskusje!!!i pomaga wyjasnic pewne rzeczy i zarzuty:)))))))))

użytkownik usunięty
_Pablos_

Pablo, głupie i niedojrzałe podejście masz ty. Nie potrafisz uszanować faktu, że ktoś ma inne zdanie od ciebie.

ocenił(a) film na 6

Taa, udowodniłeś swoje podejście do tematu już dawno...

użytkownik usunięty
_Pablos_

To nie moja wina, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.

ocenił(a) film na 6

To nie moja wina, że nie masz żadnych argumentów. A teraz skończmy już tą durną dyskusję. Miałes okazję wykazać się w swoim temacie, nie wyszło ci, trudno.

użytkownik usunięty
_Pablos_

No i widzisz. Nie masz nic do powiedzenia, to zarzucasz innym, że nie mają argumentów. Tak jest najprościej.

ocenił(a) film na 6

Ty jak coś czasami palniesz to nieboszczyk umarłby drugi raz ze śmiechu :D Szkoda, że nie wspomniałeś o tym, że twój brak argumentów to niepodważalny fakt. Na mojego ostatniego posta nie odpowiedziałeś, wcześniej zmieniałeś temat i teraz dyskus chcesz ropocząć od nowa? Co niby jeszcze mam napisać? Żebyś się nie wygłupiał? No to ci mówię: nie wygłupiaj się. Jak chcesz odpowiedzieć na tego posta to odpowiedz w twoim temacie o "martylologii" a nie tutaj. Może jednak znalazłeś jakies argumenty :]

użytkownik usunięty
_Pablos_

No i widzisz. Potrafisz tylko jechać. Tym sposobem okazujesz swoją bezradność. Nic więcej.

moze sie umowice i pobijcie w wolnym czasie

ocenił(a) film na 6
joshu14

Już dawno go pobiłem nie urzywając pięści :]

ocenił(a) film na 6
_Pablos_

używając* pardon

użytkownik usunięty
_Pablos_

Pobiłeś mnie "Urzywając" "rz". ;)

ocenił(a) film na 6

również...

użytkownik usunięty
_Pablos_

Echh...Pablo, smutna prawda jest taka, że się poddałeś.