Ok, ludzie, przepraszam za temat poniżej, z którego zrobiła się nie zamierzona prowokacja. Niestety nie wszyscy dostrzegają (niektórzy nawet dostrzegają ale mają jakiś problem) że jest to żart i ironia, którą chciałem skrytykować osoby z pewnym głupim i niedojrzałym, jak dla mnie, podejściem do Andrzeja Wajdy i "Katynia".
Co za naród głupi. Na żartach się nie zna, jedyne co potrafi to się kłucić :] Ale mimo to przepraszam jeśli ktoś poczuł się strasznie urażony i zbulwersowany, nie to było moim zamiarem.
Cieszę się, że taki film jak "Katyń" w ogóle powstał, że za pomocą szeroko zakrojonej kampanii marketingowej ten film obejrzy cała rzesza polskiej młodzieży i nie tylko. Taki film powinno zobaczyć jak najwięcej ludzi bez względu na to czy jest dobry czy nie.
ende
swoaja droga to dobrze ze sa tutaj takie tematy!!!to wzmaga dyskusje!!!i pomaga wyjasnic pewne rzeczy i zarzuty:)))))))))
Pablo, głupie i niedojrzałe podejście masz ty. Nie potrafisz uszanować faktu, że ktoś ma inne zdanie od ciebie.
To nie moja wina, że nie masz żadnych argumentów. A teraz skończmy już tą durną dyskusję. Miałes okazję wykazać się w swoim temacie, nie wyszło ci, trudno.
No i widzisz. Nie masz nic do powiedzenia, to zarzucasz innym, że nie mają argumentów. Tak jest najprościej.
Ty jak coś czasami palniesz to nieboszczyk umarłby drugi raz ze śmiechu :D Szkoda, że nie wspomniałeś o tym, że twój brak argumentów to niepodważalny fakt. Na mojego ostatniego posta nie odpowiedziałeś, wcześniej zmieniałeś temat i teraz dyskus chcesz ropocząć od nowa? Co niby jeszcze mam napisać? Żebyś się nie wygłupiał? No to ci mówię: nie wygłupiaj się. Jak chcesz odpowiedzieć na tego posta to odpowiedz w twoim temacie o "martylologii" a nie tutaj. Może jednak znalazłeś jakies argumenty :]
No i widzisz. Potrafisz tylko jechać. Tym sposobem okazujesz swoją bezradność. Nic więcej.