PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=271956}
6,8 223 tys. ocen
6,8 10 1 223106
5,8 44 krytyków
Katyń
powrót do forum filmu Katyń

porównują tragedie Katyńską gdzie zginęli wspaniali ludzie i generałowie wojska polskiego,którzy walczyli za ojczyznę do tragedii Smoleńskiej gdzie zgnineli politycy,którzy dla wielu byli złodziejami i politycznymi awanturnikami,ale wiadomo jak zle w naszym kraju można powiedzieć o zmarlych.ja nigdy Kaczyńskiego nie lubiłem,ale w tej trageii nie tylko zgineli politycy Pisu,ale i innych partii i współczuje rodzinom ofiar,ale tragedii nie można wykorzystywać w celach politycznych i grzmieć z ambony kościelnej,że ludzie nie wiedzą jak głosować,a ci co oddadzą głos na Platformę czy Sld to zdrajcy ja mówię STOP podobno ta tragedia miała nas zjednoczyć,a obrzucamy siebie błotem i dajemy się sterować politykom zarówno tym z Pisu jak i Platformy.Ty zdrajca,nie bo ty Ruscy to zrobili,mgła była sfabrykowana ludzie czy już nie możemy niczego uszanować czy Prawo i Sprawiedliwość chce wykorzystać wiarę chrześcijańską i księży przeciwko obywatelom Polski pamiętacie Krzyżaków chcecie powtórki z rozrywki co zrobią Rosjanie jak Pis wypowie działania zbrojne przeciwko Rosji,bo na to się zanosi pamiętacie wypowiedz Giżyńskiego z Kawy na ławę chcecie takiej polityki?

Chyba nie wiesz, co mówisz. Katastrofa smoleńska pogrzebała wielu WYBITNYCH, wykształconych Polaków, patriotów, ludzi światłych, mądrych, często legendy za życia (jak choćby Pani Anna Walentynowicz). Czasem się zastanów, nim zaczniesz powtarzać paplaninę mainstreamowych mediów.

użytkownik usunięty
anonimowy_choleryk

to były sprzedajne katolickie rydzykowate niewykształcone zacofane ksenofoby,które chciały w Polsce ciemnogrodu to nie naród wybrał rząd Po Psl to społeczeństwo jesli chcesz,żeby tacy ludzie rządzili w wolnej demokratycznowyznaniowej Polsce to won na krakowskie przedmieście i piernicze Solidarność jestem lewicowcem dawniej walczyli dzisiaj pod przykrywką krzyża walczą i rozkradają dobra narodowe

ocenił(a) film na 5

Czy nie powinno być tu dyskusji na temat filmu, a nie mówienie o katastrofie smoleńskiej??? Oceń lepiej film, a jak chcesz dyskutować o polityce to umów się na kawę, a nie wypowiadasz się pod filmem o Zbrodni katyńskiej. Mnie, czyli przeciętnego człowieka interesuję jak inni ludzie postrzegają wykonanie tego filmu, a nie ich poglądy polityczne.

PS Czemu w twojej drugiej wypowiedzi jest tyle nienawiści?

użytkownik usunięty
hubi_1998

PS w odpowiedzi na post anonimowego,poweidz to na forum artura barcisia

Dziecko, jeśli cię jeszcze w szkole nie nauczyli używać znaków interpunkcyjnych, to może zapisz się na jakieś korepetycje. Ci, którzy zginęli przynajmniej potrafili się posługiwać przecinkami, ,,wielce oświecona istoto''.
hubi_1998 ma rację, nie będę tu zagłębiać się w politykę, ale jeśli potrzeba ci dyskusji na te tematy, to zapraszam na jakiś neutralny grunt.