PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=531727}

Kawiarenka

Café
2011
5,7 2,4 tys. ocen
5,7 10 1 2406
Kawiarenka
powrót do forum filmu Kawiarenka

Słaby !

ocenił(a) film na 4

Jak widać kawiarnia ma powodzenie ... Kawoszy ci u nas pod dostatkiem !Film można obejrzeć ale jak ktoś nie obejrzy raczej żałować nie ma czego !!!

ocenił(a) film na 10
con_desiros

słaby dla słabiaków
film jest świetny
dla tych co myslą:)
widać jest niezrozumiany skoro średnią ma 5,5
spoiler
a co jeśli przyjąc że dziewczynka jest bogiem?wtedy odbiór filmu jest zupełnie inny.

ocenił(a) film na 7
Tzolkin

Ja też uważam, że jest niezły. Zakładam, że takie filmy nie ogląda się przypadkowo - to nie dla fanów Batmana (aluzja do dzisiejszych wydarzeń). Przyjemny, fajny, interpretować można różnie, pewne postacie i wątki bardzo ciekawe. Nie przesadzałbym, że jakiś super głęboki, czy ambitny, ale zdecydowanie sympatyczny i na plus!!!

ocenił(a) film na 10
lisper

ja nie wierzę w przypadki-w myśl zasady mistrz przychodzi kiedy uczeń jest gotowy.
jest jeszcze fajny film "tysiąc słów" i "Sunset limited"(sa na ekino)
i "wiosna,lato,jesień,zima...i wiosna"(jest na yt)
POLECAM!

ocenił(a) film na 3
Tzolkin

"a co jeśli przyjąc że dziewczynka jest bogiem?wtedy odbiór filmu jest zupełnie inny."
wtedy film w dalszym ciągu jest dość słaby. Scena w której dziewczynka pojawia się w kawiarniani i rozmawia z grubasem brzmi, jak notatka z lekcji religii. Film, jak już ktoś słusznie zauważył, nie jest ani super głęboki, ani szczególnie ambitny. Ot, taki sobie filmik, który można obejrzeć, ale bez żadnego zachwytu. Jest dokładnie tak, jak napisał(a) con_desiros - nie obejrzenie tego filmu nie jest stratą. Argument, że jest "słaby dla słabiaków" jakoś do mnie nie przemawia.