PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=559494}

Kaznodzieja z karabinem

Machine Gun Preacher
2011
7,1 39 tys. ocen
7,1 10 1 38602
6,6 7 krytyków
Kaznodzieja z karabinem
powrót do forum filmu Kaznodzieja z karabinem

1/10 SHIT

ocenił(a) film na 1

gówniana gra aktorów, gówniana fabuła, gówniany film, ot recenzja

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1
gesior79

79 rocznik a poziom inteligenci pieciolatka

ocenił(a) film na 8
zabojcze_musli

No ale jakby nie patrzył, to spostrzeżene Gęsiora, choć niemiłe , było trafne.

ocenił(a) film na 7
HRA

Argumenty jakieś masz czy tak tylko sobie hejtersko piszesz?

ocenił(a) film na 8
TheWorldIsYours

Argument to podał Gesior79. Ja sie tylko do niego przychylnie ustosunkowałem. Jak nie zrozumiałeś, to do nauki śmigaj.

ocenił(a) film na 10
HRA

niemiłe celowo:) w ogóle nie ma o czym dyskutować.HRA miło, że jesteś. Zabojcze płatki powiem tak - KONESERZE: jak ci jednorożec albo pipetka mchem obrosną to pogadamy o inteligencji, rezolutności etc. chociaż sądząc po twoim pierwszym poście w tym temacie, który notabene słusznie mnie zbulwersował na świetlaną przyszłość raczej nie licz. Udanego życia i trzymaj poziom elokwencji. Pozdr.

ocenił(a) film na 10
HRA

p.s. coś mi się wydaję sądząc po ocenach filmów TheWorldsYours`a, że pytanie było do trującego jogurtu a nie do HRA, ale oczywiście zakładam możliwość pomyłki:)

ocenił(a) film na 7
gesior79

wlasnie skonczylem ogladac. Film nawet dobry wiec daje 7.

P.S. dołaczam sie do odpowiedzi na pierwszy wpis. To samo sobie o nim pomyslalem. po takiej wypowiedzi wnioskuje ze ma KUPE ZAMIAST MOZGU

ocenił(a) film na 7
yakuzaa

Przepraszam, mój błąd. Pytanie było do autora tematu. I nie ma potrzeby wyzywania od gimbusów.

ocenił(a) film na 7
TheWorldIsYours

masz racje, przepraszam.

ocenił(a) film na 1
TheWorldIsYours

argumenty :film wtórny, bez jednego dobrego dialogu, kiepska gra aktorów itp. Koles biegajacy z kalachem walczacy w obronie uciśnionych - samo to mowi jaki jest poziom tego filmu. Scena w ktorej stoi na srodku drogi z bazooka i strzela do najezdzajacego auta - bezcenne. Dobra historia(bo niby oparta na faktach) to za malo. Trzeba miec jeszcze pomysl na film, a po obejrzeniu tego czegos moge stwierdzić ze zarówno rezyser jak i scenarzysta takowego nie mieli. Skoro tak bardzo sie wam podobal podajcie chociaz jeden dialog wart uwagi...

ocenił(a) film na 7
zabojcze_musli

Nie twierdzę, że bardzo mi się podobał, tylko, że był to kawałek niezłego kina. Poza niektórymi, nieco śmiesznymi scenami, głównie gdy Butler bawiący się w Rambo chce wygrać samodzielnie wojnę, film jest zarówno pod względem technicznym jak i artystycznym niezły i solidny.

ocenił(a) film na 9
zabojcze_musli

Film na faktach uważasz za gównianą fabułę? no cóż niestety życia nie można wyreżyserować,

ocenił(a) film na 1
DarkBartek

heh, czytaj ze zrozumieniem, dobra historia to za mało - trzeba ją umieć nakręcić. Ten film był w mojej ocenie prawie tak kiepski jak wiedźmin, świetna historia zmarnowana przez reżysera, aktorów, brak środków itp.

ocenił(a) film na 7
zabojcze_musli

Może wyda wam się to dziwne , ale moim zdaniem film jest fatalny .... Część osób już skreśliło mój post ale może ktoś przeczyta do końca . Historia - genialna , scenariusz - fatalny , pierwowzór głównego bohatera - wzór do naśladowania , gra aktorska - wolę nie komentować ...
Jest to jeden z tych filmów które ciężko ocenić . Patrząc na to jak na tylko i wyłącznie film pod względem technicznym to jest beznadziejny i bardzo bardzo słaby . Jednakże z drugiej strony ma świetne przesłanie i otwiera oczy na wiele spraw . Mogę śmiało powiedzieć że ten film wywarł na mnie wrażenie i cieszę sie że go obejrzałem . Ale wcale nie uważam że jest to dobrze zrealizowany i przemyślany film . Taka jest moja opinia o tym dziele . Odniosę się jeszcze do pierwszego postu zamieszczonego w tym temacie . Proszę nie zaśmiecajmy tego portalu takimi "tekstami " bo ciężko nazwać to opinią .
PS
TO TYLKO I WYŁĄCZNIE MOJA SUBIEKTYWNA OPINIA .