Chciałbym byc taki jak on: spokojne życie w ameryce a ROZPIERDUCHA w afryce, hehe. Ale
fajnie by tak pomagać w afryce, nie mowie zeby zabijac, tylko budowaci takie tam. Mnie sie to
podoba, a wam?
Obejrzyj ten film po raz kolejny moze wtedy zrozumiesz jego przesłanie.Zastanów sie czasami przed napisaniem takiej bzdury ' spokojne życie w ameryce a ROZPIERDUCHA w afryce' ten film nie ma na celu pokazania jak 'fajna' jest wojna tylko ma uświadomić ludziom jak wazna jest pomoc blizniemu.Pomyśl nad tym.
Tępy nie. pusty? Ciesze sie z tego. Poza tym wole być tepy i pusty nisz mieszkać w polsce, wstydze sie jej i to bardzo.
No, fajnie, fajnie by pomagać. No, fajnie budować takie tam. Fajnie. A teraz podgrzej sobie mleczko w garnuszku i wyloguj się z forum.
Nieźle ich podpuściłeś, głosem większości bezmyślnie Cie obrażają podczas gdy Ty masz swój styl i nikogo nie obrażasz. Patrioci z przymusu. Powodzenia w kontynuacji obnażania ludzkiej zgorzkniałości. Pozdrawiam.
nie przemuj się nimi, ale do swoich marzeń nie dojdziesz przez chęć zabijania, rzyczę dużo Mądrości.
hahaha, no fakt, rzycze przez RZ, nie fajnie to wykląda :), ale mam anglika, nic nie da się zrobić..., nie przzesadzaj, sam nie umiesz poprawnie cieniasie pisać, więc popacz się na siebie na początku...
Chcę przeprosić wszystkich internautów za moje wulgarne i obrazające zwroty/słowa , nie mam do tego prawa , to nie pierwsza debata z mojej strony i powinienem wiedziec że do niczego dobrego to nieprowadzi.
Źle się czuję z pychą zawartą w moich komentarz, przeczytałem rozmowę na poziomie, i nasuneła mi się refleksja że moje wypowiedzi są żałosne.
Proszę o wybaczenie.
Przepraszam.
Lol nic sie nie stalo. Mnie takie komenty nie ruszają. Ale w gatce jestes dobry.
Zostajmy przyjaciółmi :D
konto zgłosiłem do zamknięcia, a moje usta przyprawią mnie o śmierć, jeżeli nie naucze się nad nimi panować.
Niektóre słowa choć śmieszne są chańbą.
Przepraszam
Ogólnie planeta jest przeludniona wiec nie rozumiem jak ktoś się spina z powodu jakiejś tam tragedii
Bo jesteś idiotą. Wybacz, ale to co napisałeś jest idiotyczne. Wychodzi na to, że nie miałbyś nic przeciwko gdyby ktoś zabił połowę Twojej rodziny, ponieważ ziemia i tak jest przeludniona. Człowieku zrób coś dobrego dla społeczeństwa i się utop. Pozdrawiam.
Podobno 90 % społeczeństwa to idioci wiec nie jestem sam :) Nie jest to idiotyczne bo faktem jest że planeta jest przeludniona, nawet nie chce mi się tłumaczyć jakichś tam teorii spiskowych bo nie ma sensu.
Już ty nie próbuj wdrążać się w mój tok myśleniowy młotku, odwracasz kota ogonem i udajesz ze nie rozumiesz albo po prostu jesteś straszliwie tepy, chyba oczywiste że wolałbym śmierć obcych mi osób, choć mojego dziadka i ojca w sumie też bym w sumie poświęcił.
Nie przepadam ogólnie za społeczeństwem więc nie mam zamiaru nic dobrego dla nich robić, dla mnie społęczeństwo to bezrefleskyjny wytwór danego środowiska, banda bezreflseksyjnych zombie, ja już miałbym kogo odpi*rdolić. Nie pozdrawiaj mnie to że oboje jesteśmy idiotami nie znaczy że jesteśmy kolegami tępaku
To daj pistolet, podobno najtańszy 5 stów kosztuje i wcale nie jest tak łatwo zamotać w Polsce, taka prawda że nasz gatunek rozmnaża się jak poj*bany i do tego żyje coraz dłużej niszcząc przy tym planetę,wystarczy spojrzeć jakie bezrobocie panuje ... a murzyny to już w ogóle niższy gatunek człowieka biegają po tej afryce jak małpy i tylko sie ruchają i roznoszą choroby
Z tym że rozwaliliśmy tą planetę masz racje, za 100lat nic z niej nie zostanie, a ty co? nigdy ruchać się nie będziesz?
To że nigdy się nie bede ruchać to zbyt płonna nadzieja, niestety zwierzsecy instynkt mnie raczej pokona, choć nigdy nie wiadomo... z pewnością wolałbym całe życie nie ruchać niż całe życie ruchać i miec pasożyty w postaci dzieci, te murzyny afrykańskie dla mnie niewiele wyzej w ewolucji stoją od szympansów
Podobnie jest z tobą sam nie wyewoluowałeś, a jak ci na tym zależy to idź na studia czy coś, a potem buduj domy dla murzynów na innych planetach i daj se siana