Jest kilka powodów, oprócz Butlera ;) Wspaniała historia człowieka, który z naprawdę nieciekawego typa, zmienił się w niosącego pomoc i wsparcie. W człowieka, który znalazł wyższy cel, niż posiadanie fajnego auta czy motoru, który po tym, co zobaczył i czego doświadczył z pewnością zmienił się na lepsze. Zrobił coś dla innych, po prostu, bezinteresownie. To piękne i godne podziwu. Zaczął inaczej patrzeć na otaczającą go rzeczywistość, zdystansował się do dóbr materialnych a otworzył na przeżycia duchowe, otworzył się na ludzkie serca.
Zgadzam się w 100%. Może troszkę się zatracił w tym zaniedbując rodzinę no ale nikt nie jest idealny. Zawsze coś kosztem czegoś niestety...btw. Dlaczego ja o tym filmie nie słyszałem nigdy!? Zainteresowałem się tylko dlatego że był karabin w tytule, liczyłem na rozpierduchę a tu takie miłe zaskoczenie :)
zgadzam się w 100%.Osobiście jestem bardzo uczuciowa ale jak patrzę na krzywdę dzieci to mam ochotę to wszystko wykrzyknąć całemu wiatu żeby w końcu przejrzał na oczy i uświadomili sobie, że dziec to nasze dziedzicto to nasza nadzieja na lepsze jutro i całą przyszłość One zosatną po nas. Mordowanie dzieci to słabość tych co to robią jeśli uważają, że w ten sbosób zbudują lepszy kraj to się mylą. Jeden człowiek zdziała trochę ale wielu ludzi takich ja Sam otworzy drzwi dla innych, bo w jedności siła i spokoju serca.
Aborcja to chyba najokrutniejsza forma dzieciobòjstwa. Nie wzruszasz sie na mysl o straszliwej smierci tych dzieci zamordowanych w lonie Matki?